ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Arkadaşlar bir kaza sonucu 6 aylık nur topu gibi WTFast accountum oldu. Kredi kardımdan 52.5TL çekti. Ben kullanırım sat bana hemde bir sürü oyun destekliyor kaçarmı diyen varsa 35 TL gibi bir fiyata bırakacağım. Yani wow için süper işime yaramıştı hem sınırsız bütün gün aç takıl kafana göre. Düşünen PM atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 up fiyat 30 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bildiğim kadarı ile başka bilgisayarda kullanınca sorun çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yok çıkartmıyor, ben bir süre kullandım başka bir arkadaşımınkini sıkıntısız. Belli sayıda bilgisayardan açılabiliyor, nette kaydediyor bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Aynen. Erişim izni alıyorsun siteye girip. İŞte bu bilgisayardan giriyorum hacı sorun çıkarma diyorsun ve kullanmaya devam ediyorsun. Format attıktan sonra böyle bi problem çıkarmıştı düzeltmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu arada fiyat 25 TL oldu. İsteyen kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 2 hafta falan daha beklesek 15 e alır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 :)) öyle gözüküyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ticarette kararlılığı korumak esastır. upupupupup.GÜNCEL.upupupupup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben 20 veririm,8mb var zaten bende pek gerekmiyodu ama bu kadar ucuza gelirse alırım. İstersen özel mesajdan iş bankası hesap nonu at hemen akşam gönderiyim paranı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 up satılık hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aklında olsun satılmazsa tam 28inde bana öm at alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tamam bi kişi istedi şimdi almazsa kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sadece wow içinmi bu program diger online oyunlardada calişiyormu? Calisiyorsa bende alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bir sürü oyun için kullanılabilir. Satılmıştır bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar