mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oynamak isteyen var mı fm11 online? hiç oynamadım online hadi atalım arada sırada eglenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 online fm değilde managerzone gibi bişi lazım bize. varmı böyle biste acaba hiç takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu ofm falan var onlar da çok çocukça. managerzone'de baydı. facebook'ta bir oyun gördüm geçen be a football manager tarzı bir şey heralde tam hatırlamıyorum ama, güzeldi. tabi yine kredi kartından falan bastırıp imba takım yapılmıyor değil, dengeler açısından söyliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gold üyelerin ekstra avantajlarının olabileceği bi sistem olmamalı ya takılıcaz kendi kafamıza göre. herkes eşit olcak. transfer falan olayları zevkli olurdu kendi aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?42,2007243 öldü ama geçende :( düz fm'nin online'ına hiç girmeyin öldürür adamı, hayvanlar gibi yavaş. tabii ben fml'ye alıştığım için de öyle gelebilir ama.. mz falan da iğrenç ya o browser oyunları, benim 2. ligde takım varda ayda yılda 1 girip antreman, hazırlık maçı falan ayarlayıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kendi aramızda şey yapabiliriz, yine browser oyunu boktan ama http://www.soccermanager.com/'ın 1 tane yeni açılan serverını kapayabilirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 2548 mesajın kaldı panpa yörüngeye, yavaş yavaş zevkini çıkararak yaz şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar