Sumantra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Türkçe Tutoriallar bulabileceğim site adresleri verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 işte yine gizemli bir soru örneği daha ... neyin tutorial'ı ? oyun mu ? program mı ? programlama dili mi ? yada bunlardan hangisi ? vs. vs. sonra neden kafa attın klavyeye .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sumantra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evt haklısın konuyu biraz acmalıydım :) Ben c# tutorialları arıyorum.(türkçe olmalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 çok detaylı bir tutorial değil ama bir bak istersen.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sumantra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İlgin icin tesekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ama o topic direk paticiğe yazılmıştı bazı syntax hataları var. said: Cocuk berk = new Cocuk(); berk.adi = "Berk" yerine Cocuk berk = new Cocuk(); berk.Adi = "Berk"; olması lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Eylül 2004 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar