Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 E3 de duyurulcağını duyduğumda heycanlandım ilk oyunu ben çok sevmiştim , biraz AA eksikliği olsada yinede bitirmiştim mahşerin 4 atlısından birisini oynamak güzeldi bence. ilk oyunda WAR u kontrol ediyoduk ama ikinci oyundaki karakter DEATH bence efsane olmuş , Death bayaa baya iyi gider yani bu oyuna.. E3 de bi gameplay bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?35,5649234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 konsol , pc ? neyse silinmesi için napıcağımı bilmiyorum bi el atarsan kaldıralım şu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok ya silinsin diye koymadım konsola da pcye de çıkıyo, başka oyunlarda da iki bölümde de topic açıldığı oldu ondan bi problem yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 neyse silinsin diye koymamış diye çevir kazı yanmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne saçmalıyosun? e3 başlayınca iki topicde de konuşulacak muhtemelen diğer topice link verdim de hata mı ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gelsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Hmm, War olarak oynamak güzeldi, Death de ilginç olacak. =) Bir ara tüm atlıları oynayabileceğimizi söylüyordu yalan mı oldu o? Sadece tek bir tanesine yoğunlaşacaklar heralde kapakta Death olduğuna göre. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 death in atmosferi daha iyi olucak gibi , tüm atlılar olsa 100 saat olurdu bu oyunun süresi 4 oyuna bölerler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar