Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 E3 de duyurulcağını duyduğumda heycanlandım ilk oyunu ben çok sevmiştim , biraz AA eksikliği olsada yinede bitirmiştim mahşerin 4 atlısından birisini oynamak güzeldi bence. ilk oyunda WAR u kontrol ediyoduk ama ikinci oyundaki karakter DEATH bence efsane olmuş , Death bayaa baya iyi gider yani bu oyuna.. E3 de bi gameplay bekliyorum
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?35,5649234
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 konsol , pc ? neyse silinmesi için napıcağımı bilmiyorum bi el atarsan kaldıralım şu konuyu
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok ya silinsin diye koymadım konsola da pcye de çıkıyo, başka oyunlarda da iki bölümde de topic açıldığı oldu ondan bi problem yok bence
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 neyse silinsin diye koymamış diye çevir kazı yanmasın :P
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne saçmalıyosun? e3 başlayınca iki topicde de konuşulacak muhtemelen diğer topice link verdim de hata mı ettim?
Vertigo58 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Hmm, War olarak oynamak güzeldi, Death de ilginç olacak. =) Bir ara tüm atlıları oynayabileceğimizi söylüyordu yalan mı oldu o? Sadece tek bir tanesine yoğunlaşacaklar heralde kapakta Death olduğuna göre. =)
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 death in atmosferi daha iyi olucak gibi , tüm atlılar olsa 100 saat olurdu bu oyunun süresi 4 oyuna bölerler bence
Öne çıkan mesajlar