Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vds hizmeti aldıgım firmadan mesaj geldi bügün,deli gibi spam mail gonderiliyormus benim hesaptan. 2 günde 35-36 gb upload yapılmıs(benim kendi işim için kullandıgım miktar max 4-5gb) Makineye netlimiter kurup upload hizina limit koydum.3-4 saatir normal gözüküyor. birde windows 2008 r2 enterprise 64 bit için hangi virüs programı kullanmali, cogu çalişmiyor windows 2008 server da. Hijacker ile tarattım bişey çikmadi.Nası engellerim bu spam maillerin gonderilmesini?
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hangi mail adreslerine gonderiliyormus tespit edebildinmi?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 2-3 tane farklı virüs programı ile tarattirdim,1 tane trojan buldu,onu sildim netlimiter ile limit koydum uploada,virüs programıda acik şu anda. Düzeldi gibi,netlimiter ile bakıyorum,şu an normal gözüküyor ama spam maillerin nasıl gonderildigini bulamadim hala
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu mail delivery failure servisini kullanarak bir şekilde spam yapıyorlar, ndr spam deniyor yanlış hatırlamıyorsam
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kurdugunuz bi scheduled job flnda yapiyo olabilir, yani periodik olarak mi gonderiliyor mesajlar yoksa random bi sekildemi?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok abi ben e-mail gonderilmesi ile ilgili hiçbirşey ayarlamadım Sadece IIS kurulu ve http den dosya paylaşımı yapıyorum. yani -http (vds ip si)- yazdıgımda direk dosyalar gozukuyor,şifre falan da yok.Son 1 aydir boyle,yalnız son 4-5 gündür hayvani bir upload var,nedeni spam mail miş. En son bir trojan ve 4-5 zararlı cookie buldu virüs programı,onlari sildim son 1 gündür normala döndü gibi.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 server a nasi virus bulastiridiniz abi? serverdan web browsingmi yapiyonuz?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 özellikle sunucu işletim sistemlerini arayan worm vs.ler var ya normal.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.kaspersky.com/anti-virus_windows_server Koruma için bunu deneyebilirsin. 30 günlük deneme sürümü kurabiliyorsun. Sistemde bir zararlı varsa siler de, bunu bir servis falan yapıyorsa uğraştırır biraz. Kolay gelsin. :)
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 En sik olan seyi yazip kaciyorum; o sunucu ustundeki hesaplardan bir kac tanesi hack'lenmistir, onun ustunden mail atiliyordur deli gibi. Mail log'larini izliceksin bunun icin. Anti-virus falan hikaye bu tip olaylarda.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evet @di bende oyle düşündüm,dedim pc deki diger kullanıcılari hesaplari incelediniz mi? İncelemişler goya sadece benim hesaptan godneriliyormus spam mailler. Bu arada sunucudan web browsing yapmıyoruz tabiki.cok $$$ li bi programın fakir sürümünü kurarken,malüm dosyadan bulaşmiş.
Öne çıkan mesajlar