Baggio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Sirf NFS oynamak icin gittim feedbackli bir usb gamepad aldim, ama calibrate ve testlerde gayet sorunsuz olan Hat Switch hedesinin yukari butonu oyuna girdigimde basili kalmis gibi davraniyor (menuler sanki surekli yukari basiyormusum gibi degisip duruyor, zar zor configure controls kismina girdigimde de Hat Switch tusu oldugunu goruyorum problemin). Alet Snopy marka, su PS benzeri gamepadlerden. Analog moduna gecirmek gerekiyor normalde Hat Switch'e almak icin, ama Analog'da olsun veya olmasin surekli basili tutuyorum muamelesi ediyor. Aletin kendisi bozuk gibi de durmuyor, calibrate ederken hat switch oyle anormal bir hareket yapmiyor cunku, sadece NFS'de yapiyor (baska bir oyunda denemedim, gamepadle oynanabilecek oyunum yok cunku suan). Ne ola ki? Gidip NFS patch cekecegim simdi belki bir yardimi olur diye, bir de varsa gamepad'in driverlarini. Tesekkurler simdiden.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bir up diyeyim de, yine cevap gelmezse saglik olsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar