Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Böyle bir özellik varmış sanırım. Ben valla noob gibi ............ sıralayarak yapıyordum. Öyle yapınca kayıyor gene sayılar, düzgün bir sırada olmuyorlar. Projemi yazıyorum da şu an, otomatik olarak nasıl olacağını anlatırsanız biriniz çok sevinirim. Office 2007 kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 insert > document elements > table of context Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Özelliği falan bilmiyorum ama ben sayfa düzeni yaparken şey yapıyorum. Yeni bi metin kutusu açıp içine sayıları yazıyorum işte aynı fontda punto da vs. Daha sonra içindekileri yazdıktan sonra böyle ikisini denk getiriyorum ve araya .... koyuyorum amele gibi fds ama kayma falan pek olmuyo bu şekilde yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İçindekilerde görünmesini istediğin başlıkları seçip sağ tıkta çıkan menünün birinden düzeyleri ayarlaman gerekiyor. Ana başlık düzey 1, sonrakiler (mesela a. b. olanlar) düzey 2 vs. diye. Daha sonra içindekiler sayfası oluştur demen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 düzeyler ayarlı ama içindekiler oluştur dediğimde İçindekiler Hiçbir içindekiler tablosu öğesine rastlanmadı. diyor. yetemedim henüz tamamdır yettim. Direk içindekiler menüsünde ayrıca düzey ayarı varmış. Sağolasın pekaziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 heading koyman lazim metne. yoksa neyin indexini cikartacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tamam yettim dedim çözdüm hallettim, vardı zaten heading'im vs de ben yanlış mantık kurmuşum sonra çözdüm onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yukaridan inserte geleceksin. orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 değil ayrıca insert'te. noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 document elementsin uzerine gel, table of contents'i sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 öncelikle, giriş sekmesindeki stiller alanından tüm başlıklarını başlık1, başlık2 gibi hiyerarşik düzende ayarlaman gerekiyor. Bütün başlıkları bu şekilde ayarladıktan sonra, içindekiler oluşturmak istediğin yere gelip başvurular sekmesinden içindekiler tablosu oluştura bastığında halleder olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yahu hallettim, yazdım hatta yukarda. gelmeyin üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 iyice tıklasaydın birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ferit, sen bu isi beceremiycen. yolla dosyayi ben yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sol ustte disket var, ona tiklatican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fizban said: iyice tıklasaydın... asdfdsgfdgdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Word te tablo yapıyorum, her bölmeye yazdığım kelimenin ilk harfi büyük oluyor otomatik olarak, bunun ayarını nasıl değiştirebilirim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Büyüttüğünde orda yıldırım tarzı bişey çıkıyo ona basıp geri al bi kaç kere, sonra büyütmemeye başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Seçenekler -- > Yazım Denetleme --> Otomatik Düzeltme Seçenekleri -- > Tablo hücrelerinin ilk harfini büyük yap checkbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Teşekkürler, yıldırım olayı işimi çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar