Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Word'de içindekiler sayfası oluşturma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle bir özellik varmış sanırım. Ben valla noob gibi ............ sıralayarak yapıyordum. Öyle yapınca kayıyor gene sayılar, düzgün bir sırada olmuyorlar. Projemi yazıyorum da şu an, otomatik olarak nasıl olacağını anlatırsanız biriniz çok sevinirim.

Office 2007 kullanıyorum bu arada.
Mesaj tarihi:
Özelliği falan bilmiyorum ama ben sayfa düzeni yaparken şey yapıyorum. Yeni bi metin kutusu açıp içine sayıları yazıyorum işte aynı fontda punto da vs. Daha sonra içindekileri yazdıktan sonra böyle ikisini denk getiriyorum ve araya .... koyuyorum amele gibi fds ama kayma falan pek olmuyo bu şekilde yapınca
Mesaj tarihi:
İçindekilerde görünmesini istediğin başlıkları seçip sağ tıkta çıkan menünün birinden düzeyleri ayarlaman gerekiyor. Ana başlık düzey 1, sonrakiler (mesela a. b. olanlar) düzey 2 vs. diye.

Daha sonra içindekiler sayfası oluştur demen yeterli.
Mesaj tarihi:
düzeyler ayarlı ama içindekiler oluştur dediğimde İçindekiler
Hiçbir içindekiler tablosu öğesine rastlanmadı.
diyor. yetemedim henüz

tamamdır yettim. Direk içindekiler menüsünde ayrıca düzey ayarı varmış. Sağolasın pekaziz.
Mesaj tarihi:
öncelikle, giriş sekmesindeki stiller alanından tüm başlıklarını başlık1, başlık2 gibi hiyerarşik düzende ayarlaman gerekiyor. Bütün başlıkları bu şekilde ayarladıktan sonra, içindekiler oluşturmak istediğin yere gelip başvurular sekmesinden içindekiler tablosu oluştura bastığında halleder olayı.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Word te tablo yapıyorum, her bölmeye yazdığım kelimenin ilk harfi büyük oluyor otomatik olarak, bunun ayarını nasıl değiştirebilirim !
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...