Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Akla bak şu herifteki :D http://www.youtube.com/watch?v=NqEzS2jrpX8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 biraz daha para biriktir ibanez rg370dx al. 7 yıldır kullanıyorum hala çok seviyorum, sanırım hep seveceğim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 En mantıklısı o aslında. Bir iş çıktı zaten, onu yapabilirsem bir 400 liram daha olur, istediğim boku alabilirim. Benim Cort G200'ü satmaya kalksam alan çıkar mı acaba GG'de falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 unkapanına bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 zeawee said: biraz daha para biriktir ibanez rg370dx al. 7 yıldır kullanıyorum hala çok seviyorum, sanırım hep seveceğim <3 HAHAHA bende de uzun süredir bu gitar var. Ebayden iki tane manyetik alıp o iğrenç sesi değiştirdim. Ama artık gitarı değiştirmenin zamanı geldi. Bu arada PS3 mü Gitar mı diye soruyorsan arkadaşım, içinde hiç gitar çalma aşkı yok senin diyeceğim. Yani gitar alıp almaman bi önem taşımıo. İkisinide mi alsam diye düşünüyorsan memleketin iğrenç gitaristleri arasına katılmaya hak kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar