Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 O değil de Gitar Teknikleri adlı sitenin setup'ı o kadar sağlam ki, benim çok boktan olarak gördüğüm bir kaç gitardan ilahi bir ses çıkıyor incelemelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 güzel bi gitar al paranın üstünü ben tamamlarım yetmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kermit bana ken smith alır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.kensmithbasses.com/models/custombolton/bsrcrmw.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 4bin dolar değilmi lan o gitarların en ucuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kermit said: güzel bi gitar al paranın üstünü ben tamamlarım yetmezseTamam, at bir 200 lira. Mydukkan'dan ödeme planı yapalım, ben nakit ödeyeyim posta çekiyle, sen geri kalanı kredi kartı ile öde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yada şöyle yapalım sen istediğin gitarı söyle ben satın alayım sana göndereyim sende hesabıma elindeki parayı gönder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kermit said: 4bin dolar değilmi lan o gitarların en ucuzu sen al bunu gönder gitarı. ben 1k göndereyim hesabına. önce gitar, kargoyu ben öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Tamam. Epiphone Les Paul al bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hayatında un kapanında satılan 60 liralık klasik gitardan daha pahalı bi gitar tuttunmuda 1000 liralık gitar istiyosun onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Tuttum, 300 liralık Cort G200 var şu an elimde. 3 senedir tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 artik birakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bence en akıllıca olan 400 liraya ikinci el orta seviye bi gitar bulmak. tabi çatıdan düşmüş olmasın, kasadan anlayan biriyle kontrol edersin. sıfıra alacağın 400 liralık bi gitardan daha fazla tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bence 60 dolara guitar pro 6 al hem asla atamayacağın sololar yazarsın hem de ses kalitesi güzel olur. Artık herşey dijital, müzikte de dijital olma vakti geldi. Kirk falan bıraksın gitar çalmayı konserin ortasında açsın macbooku ordan atsın soloyu yani en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Troll'un kulagina su kacirmayin beyler. Garbage muhabbetine döndürmeden, guzel guzel tartisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Gitar değil de PS3 mü alsam yoksa... 400 liraya 80 GB var, kırıyormuş da hem. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-son-3-adet-ps3-80gb-tanesi-sadece-379tl-50938586/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sen once bi ne istedigine karar ver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ps3 al bi ara da gitar hero alırsın gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İkisini de istiyorum. PS3'ü yaz sonrasına atmıştım ama şimdi 400 liralık gitardan bi cacık olmaz yorumlarını okuyunca PS3'ü öne alıp, gitarı mı yaz sonuna bıraksam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 niye olmasın lan benim ilk gitarım vic ilk amfim kissound du 100 liraya almıştım ikisini toplam. al çal işte epiphone falan bulursun 2.el iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Cort CR100 alayım olsun bitsin madem ya. Ne olacaksa olsun, dayanacak gücüm kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 epifon kovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: niye olmasın lan benim ilk gitarım vic ilk amfim kissound du 100 liraya almıştım ikisini toplam. al çal işte epiphone falan bulursun 2.el iyidir. tek nota cikiyordur o setupla heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: epifon kovalaSpecial 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=891&gid=111 al bunu, kefilim bu gitara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar