Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar önerisi lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değil de Gitar Teknikleri adlı sitenin setup'ı o kadar sağlam ki, benim çok boktan olarak gördüğüm bir kaç gitardan ilahi bir ses çıkıyor incelemelerde.
Mesaj tarihi:
kermit said:

güzel bi gitar al
paranın üstünü ben tamamlarım yetmezse
Tamam, at bir 200 lira. Mydukkan'dan ödeme planı yapalım, ben nakit ödeyeyim posta çekiyle, sen geri kalanı kredi kartı ile öde?
Mesaj tarihi:
bence en akıllıca olan 400 liraya ikinci el orta seviye bi gitar bulmak. tabi çatıdan düşmüş olmasın, kasadan anlayan biriyle kontrol edersin. sıfıra alacağın 400 liralık bi gitardan daha fazla tatmin eder.
Mesaj tarihi:
Bence 60 dolara guitar pro 6 al hem asla atamayacağın sololar yazarsın hem de ses kalitesi güzel olur. Artık herşey dijital, müzikte de dijital olma vakti geldi.

Kirk falan bıraksın gitar çalmayı konserin ortasında açsın macbooku ordan atsın soloyu yani en güzeli
Mesaj tarihi:
Gitar değil de PS3 mü alsam yoksa... 400 liraya 80 GB var, kırıyormuş da hem.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-son-3-adet-ps3-80gb-tanesi-sadece-379tl-50938586/detay/
Mesaj tarihi:
İkisini de istiyorum. PS3'ü yaz sonrasına atmıştım ama şimdi 400 liralık gitardan bi cacık olmaz yorumlarını okuyunca PS3'ü öne alıp, gitarı mı yaz sonuna bıraksam dedim.
Mesaj tarihi:
Pasta said:

niye olmasın lan
benim ilk gitarım vic ilk amfim kissound du 100 liraya almıştım ikisini toplam.
al çal işte epiphone falan bulursun 2.el iyidir.

tek nota cikiyordur o setupla heralde
  • Yeni Oluştur...