kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pazarda satarlar böyle köyden yapıp getirirler en kalitelisi o
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Fistan said: Pfizer zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Laorx said: tereyağ yemeyin olm kuyruk yagi yiyin. kuyruk yaginda pilav mesela...
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yok ilk defa alıcam ben haha. tereyağı ne haketten zeytin yağı varken. yannız çok merak ettim nesi varmış o kadar yiyor bizim arap milleti.
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 köy markası nerde satılıyor? ben görmedim tanşaşta falan.
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 deniz görmemiş bir arkadaş daha.
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tereyağı ile margarin arasındaki fark nedir hangisi kullanılmalıdır ?
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fakir misiniz olm tere yağı falan. zeytinyağı elit işi gerçi, egeli değilseniz bi kaç istisna şehir harici, yazık size.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sütaşınki iyidir ama aldıktan sonra tereyağı biraz tuzlaman lazım. Oda sıcaklığında, çatalla ezebileceğin sıcaklığa getir, azar azar tuz katarak karıştır. Hem uzun süre dayanır, hem de kahvaltıda da çok rahat kullanabilirsin. Arada çatalın ucuyla tuzunu kontrol etmeyi de unutma. Çok tuzlarsan öldürürsün tereyağını... Edit: Zeytinyağı: Sabah kahvaltısında yeşil/siyah zeytin kabına boca edilen ve üzerine eklenen birkaç baharatla tadından yinmes hale gelen bir yağ çeşidi. Her salatanın vazgeçilmez sosu... :)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 1Wayim said: köy markası nerde satılıyor? ben görmedim tanşaşta falan. Adam komikli
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 DoruK said: fakir misiniz olm tere yağı falan. zeytinyağı elit işi gerçi, egeli değilseniz bi kaç istisna şehir harici, yazık size. işte budur :D evde var bizimde başka bişey kullanmıyoruz zaten. harbi yazık ya marketten zeytinyağı alanlara.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 1Wayim said: köy markası nerde satılıyor? ben görmedim tanşaşta falan. HOO HO HOHOHO çokgüldüm allah seni napmasın ya
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tereyağıyla zeytinyağı arasındaki 1 liraya dayanarak fakir demek nasıl bir fakirliktir tanrım.
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 iyi sütaş alam bakam küçük bişi vardır ihşallah. büyük ihtimal 1 ay dolapta beklicek sonra çöpe gidicek.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 en iyi yağ tere yağ zeytin yağı diyenler erkek değil
Öne çıkan mesajlar