kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pasta said: abi pilava zeytinyağı nedir ama ya pilav tereyağlı olur. normal pilav değil olm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tereyağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya bende tereyağıu seviyorum ama işte gel anlat derdini. ağırmış, zararlıymış ık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 değil abi şişmanlar uyduruyor bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 şişmanlar ilaç kullanıyolar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pilav kişiselde ne güzel Bi post daha atayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bulgur pilavı yap, o daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Piriç pilavını karıştırırsan lapa olur. Bulgursa sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vaniLLe said: karistirilmaz. önce cekcek bütün suyu. hatta pistikten soora kapagin altina su kagit mutfak havlularindan koycaksin, iyice ceksin. öle dandik haslanmis pirinc yapcaksan zaten ha karistirmissin ha karistirmamisin cok bisi farketmio Eed ben bile biliyorum sfsfgh. Yasmin pirinç kullan bi de. Baya iyi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 calimero said: ya işte kuş üzümü fln böyle egzantirik şeyler katılıyo ancak pirinç pilavının içine, bir de mısır fln var ama onu saymıyorum. Bulgur pilavının avantajları: 1) yapımı kolay, yanmaz yapışmaz, topak topak olmaz. ustalık gerektirmez. 2) içine salça, soğan, biber ne istersen doldur keyfine göre. 3)üstteki seçeneğe de bağlı olarak tek başına da yenir afiyetle. pirinç pilavı daha çok başka bir yemeğin ekürisidir. 4) ısıtması problem olmaz. pirinç pilavı ısıtılınca bir şeye benzemez, bulgur pilavını ısıt ısıt ye lezzeti değişmez... ağır repledim sağlam öğrencilik yapmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tane tane olması sağlamak için ayrıca 2-3 damla limon sıkılır. böylece asiditesi artan suyla reaksiyon meaksiyon bi naneler yapıyo işte pirinç. tane tane oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Annenden iyi mi bilcen google güvenme annenin dediğine güven =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 calimero said: ben de buradan bulgur pilavına özgürlük demek istiyorum. her açıdan pirinç pilavına 10 basar... bulgurdan hoşlanmıyorum. vaniLLe said: ikisi de güzel de, bulgur pilavi herseye uymuyo. bazen sehriyeli pilav daha iyi uyuyo. yanina ne yaptigina bagli. bulgur pilavi ve cacik ayrica enfes. bulgurun icine yesil biberleri falan da kavurup atcaksin tabi. canım benim yaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Forumda yemekleri över falan da 2 yumurta da kıramaz, ancak lafta. Hep fallar söylüyor tabi.. BANLARSAN DA FALLARI BANLA ARKADAŞIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Şuan prinç pilavı üstünde. Sıcak suda beklettim biraz sora yıkadım sora biraz kavurdum bulyonu atıp sora sıcak su ekledim kapattım kapagını 10 dk sonra mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 SeaGle said: Forumda yemekleri över falan da 2 yumurta da kıramaz, ancak lafta. Hep fallar söylüyor tabi.. BANLARSAN DA FALLARI BANLA ARKADAŞIM! yazın sonuna doğru gidip neler yapabiliyor. dediği kadar yetenekli mi göreceğiz işallah.. saçlarımı sola yapıştırıp, mahalle bakkalından aldığım takım elbise ile kapılarına dayanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 camin önünde, fasulye ayiklarken, bigudilerimle bekliyor olacagim seni dasaaa ! http://www.limonproduction.com/resimler/poster/sidika.jpg RuLman_Miptelasi said: Forumda yemekleri över falan da 2 yumurta da kıramaz, ancak lafta. Hep fallar söylüyor tabi.. fallar da bana bütün yollarinin rulmanlara cikcagini söyledi, kocaman bi R harfi gördüm na bölee <---------> sen sendeki skillerle anca rulmani gres yagina banarsin ekmegi banar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 rulmana tecavüzde edebilir gres yağını sürdükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 o kacinilmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kendinizi ac/dc den bile fazla tekrar edebiliyosunuz helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ac/dc baya kötü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bakır tencere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar