Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yeni jenerasyonun çoğu bozuk ya. benşm kardeşim de 17 yaşında facebookta yaşıyor maalesef. yok kaç kişi likeladı fotoğrafımı falan bunlara takıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 erkek o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 adam 16 yaşında. birak yapsın. Kendi kendine bırakır ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Allah kurtarsın Bella. Neyse bir şekilde kendini küçük düşürdüğünü falan vurgulayacğaım herhalde. Arkadaşları bile yazmış olm gereksiz çok tweet atıyorsun rahatsız oluyorum unfollowluycam falan diyenler çıkmış ya lol. Gidip RG'daki her maçın canlı updateini falan yazıyor. Sonra da ben tenisle ilgileniyorum çok doğal birşey yazmam diye savunma yapıyor. İlgileniyorum dediği de Eurosporttan ayakları uzatıp maç izlemek. Duyan da Nadal konuşuyor zannedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yine de sigaraya başlamasından, kavga dövüş takılıp "arkam sağlam olsun" diye kürtlerin arasında gezmesinden, artislik yapan olmasın diye ve o magandalardan saygı görmek için bıçak vs taşımasından, ne bileyim şu zangief's son isimli videoda arkadaşlarına hava atıcam diye çikoyu tartaklayıp dayak yiyen pic gibi olmasından iyidir twitter falan takılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 herhavzin, editle mesajını, belli bir ırka karşı hakaret içeriyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kardeşim şunu okuyor ben ne yapayım http://forum.paticik.com/read.php?10,4586890,4586890#msg-4586890 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu arada arkam sağlam olsun diye 4 harflilerle takınılmaz ülkücülerle takılınır. 4 harfliler ne kavga bilir ne bişey hepsi zaten incecik ufacık adamlar. E işte eline silahı verirsen anca öyle bir tehtid unsuru oluştururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 benimki de 16 yaşında ama böyle abuk subuk şeyler yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ıslatıp döv o çocuğu. kendine gelene kadar bir kulenin en üstüne kilitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bi ara baktiydim benimkinin feysine mp3'une fln ac/dc iron maiden dream theather dinliyormus, iyi dedim dogru yolda :) 16civarlarinda benimkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 benim kardes de 16 yasinda, abuk subuk sarkilar dinliyodu simdi ben biraz black sabbath tarzi bulastirdim arkadaslarindan da soad kapmis. fena degil durumu. facebookda abuk subuk fb-gs kavgalarina falan giriyo ama olur o kadar okuzluk(bunu burda futbol bolumunde yapanlar da vardir simdi utandim). kendi haline biraktim izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yalniz forumda bayagi bir ergen kardesi olan insan populasyonu varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Kardeşim dt vai satriani srv clapton falan dinliyo gitar çalıyo wow oynuyo öss de ilk 1000 e girdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nice man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 twitter hesabına kardeşini ekle oda seni eklesin. Sonra sen arkadaslarını ekle. Hergün bi kere kardeşini döv ve fotosunu çek. Sonra hergün bizim oglanı tokatladım diye twit geç. Bugunde tokatladım. Bugün az tokatladım. Akıllanana kadar tokatlicam tarzı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 /summon abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Fistan said: Sonra hergün bizim oglanı tokatladım Fistan said: hergün bizim oglanı tokatladım Fistan said: bizim oglanı tokatladım "Fistan" said: oglanı tokatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kendisi gibi leş tweetler atan birisini takip ettir 1 hafta, tiksinsin hareketlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ilk posta cevab veriyorum. kickbox'a yazdırın. aklını alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 geçer lise bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 benim 25 yaşında kuzenim yapıyo gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ardeth said: geçer lise bitince Aynen. Bırak karışma. Sanane üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Benim kardeşim 18 yaşında. Her gün hon oynuyo. Asosyalin önde gideni ve kaybettiği zaman falan terör estiriyo evde sdfsdf. Seninkisi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar