Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 yaşında kardeşiniz şunu yapsa ne yaparsınız

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Allah kurtarsın Bella.

Neyse bir şekilde kendini küçük düşürdüğünü falan vurgulayacğaım herhalde. Arkadaşları bile yazmış olm gereksiz çok tweet atıyorsun rahatsız oluyorum unfollowluycam falan diyenler çıkmış ya lol.

Gidip RG'daki her maçın canlı updateini falan yazıyor. Sonra da ben tenisle ilgileniyorum çok doğal birşey yazmam diye savunma yapıyor.

İlgileniyorum dediği de Eurosporttan ayakları uzatıp maç izlemek. Duyan da Nadal konuşuyor zannedecek.
Sosyal ağlarda paylaş

yine de sigaraya başlamasından, kavga dövüş takılıp "arkam sağlam olsun" diye kürtlerin arasında gezmesinden, artislik yapan olmasın diye ve o magandalardan saygı görmek için bıçak vs taşımasından, ne bileyim şu zangief's son isimli videoda arkadaşlarına hava atıcam diye çikoyu tartaklayıp dayak yiyen pic gibi olmasından iyidir twitter falan takılması.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kardes de 16 yasinda, abuk subuk sarkilar dinliyodu simdi ben biraz black sabbath tarzi bulastirdim arkadaslarindan da soad kapmis. fena degil durumu.

facebookda abuk subuk fb-gs kavgalarina falan giriyo ama olur o kadar okuzluk(bunu burda futbol bolumunde yapanlar da vardir simdi utandim). kendi haline biraktim izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...