navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :) Neden böyle küçük şeyler ülkemizde ölüm-kalım meselesi halini alıyor anlamıyorum. Yani paranın üstündeki yazıyı düşüneceğimize değerinin artması için bir şeyler düşünmüyoruz? Neden insanları giydikleri ile eleştireceğimize yaptıkları, ürettikleri ile eleştirmiyoruz ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 en güzeli herkes kendi parasını evinde kendi bassın, bölece ne isterse koyar insanlar üstüne :D coca cola ayısı koyarım ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 14 Eylül 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Ben istiyorum. KOymuş boruyu alexi daha ne olum[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: riglous, 15 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Bakin sunu dusunun, $1 = 1YTL oluyor. Hatta ilerliyor ve 1EURO = 1YTL oluyor. Sanayimiz gelisiyor. Borcumuzu kapatmaya basliyoruz. Eger YTL olarak dunya standardinda bi birim yaratacaksak, insanlar bunu su anki dolar gibi kullanacaksa, o zaman o paralar tek tek reklam malzemesi olur. Cok mu ucuk dusunuyorum? Hayir, mevcudiyetimin ve istikbalimin yegane temeli bu cunku. Eğer insanlar dolar gibi kullanıyosa reklama ne gerek var ki? Doları kullanıpta abd nin parası olduğunu bilmeyen var mı? Yok ben reklam derken üzerine cola turka basalım diyosanız. Söyleyecek laf bulamam[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 turk lirasi diye yazıyor zaten. başka birşeye gerek yok.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: navyamphs, 15 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Neden böyle küçük şeyler ülkemizde ölüm-kalım meselesi halini alıyor anlamıyorum. Yani paranın üstündeki yazıyı düşüneceğimize değerinin artması için bir şeyler düşünmüyoruz? Neden insanları giydikleri ile eleştireceğimize yaptıkları, ürettikleri ile eleştirmiyoruz ? bu küçük şeylerle zamanla bi bakarız hiç birşey kalmamış ortada. o yüzden önemli. üstelik para,en önemli şeylerden biridir bir ülkeyi temsil eden. sömürge olmadıkça öyle şey yapılmaz.hiç kimse de bundan önemli bir sebep bulamaz olması için.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ülkenin yönetimi ve stratejik kararlar rigilous ve sadbutcher'a kalmadığı için kendi adıma çok memnunum. unutmadan Ra_d'a yılmadan direnişiiçin teşekkür ederim.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 evet zaten dilimize gittikce ingilizce kelimeler baska kelimeler gelio dilimiz guzel dilimiz yozlaşıo bunuda koyalım tam olsun bu bana bulent ortacgil in su sarkı sozunu hatırlattı ".........integralimi al abi limit sıfıra gider istedigini yap bana sessizlik sonsuzda nasıl olsa....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 başka ülkeler salak salak şeyler yapıyor diye biz de yapmak zorunda değiliz. ana dilimiz neyimize yetmiyor. paranın üstünde Türkiye Cumhuriyeti yazsın Ne Mutlu Türküm Diyene yazsın ama saçma sapan şeyler yazmasın. ayrıca bu açıklama bir haber kanalında da yapılmıştı sanırım tabi ki uydurma da olabilir gerçek mi bilmiyorum ama doğruysa çok kötü birşey. imza kampanyası falan var mı araştırıyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Külliyen yalan.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: lord_elvyn, 15 Eylül 2004 17:28 tarihinde demiş ki: KOymuş boruyu alexi daha ne olum sen önce bir nasıl konuşulcağını öğren.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: metboy, 15 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 15 Eylül 2004 17:28 tarihinde demiş ki: KOymuş boruyu alexi daha ne olum sen önce bir nasıl konuşulcağını öğren. cok mu anormal konusuyorum ??? en azından "konuşulcağını" demiyorum.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben hiç olmazsa yazım yanlışı yapmışım senin gibi boruyu koyduk, döşedik demiyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya ema nın dediği gibi bu kesinleşmedi idye biliyorum ne yazacağıo yani nerden çıktı ki bu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 arkadaslar boyle bi sey yok. aciklama falan yapildi zaten. tartistigimiz sey: yapilmasi gercekten herkesin algilarigi gibi kotu bi sey mi olur? cevap olarak da sunu diyorum, bu gune kadar dediginiz mantikla gittik nerelere geldik; farkli bi yolu dusunmeden. sekilcilikle hala devam ediyoruz. cevremizde akil oyunlari donerken biz hala bodoz, yok olur mu oole sey, olmaz diye devam ediyoruz. Sonuca bakmamiz lazim, sonuc almamiz lazim. stratejilerin herkesin gorecegi gibi degil de, bizim bilecegimiz gibi gelismesi lazim. Turkiye'nin cikarlari onemli; yapilanin etik acidan dogru olup olmamasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yani çıkarların karşısında değerlerinin bir önemi yok, bunu mu demek istiyorsun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 15 Eylül 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dünyadaki en yaygın dil Türkçe olsaydı çoğu ülkenin parasında Türkçe yazardı.En yaygın dil ingilizce olduğu için ingilizce yazılması düşünülüyor. Yani tutup allahın portorikolusu geldiğinde anlayabilsin diye. Bence olsun yada olmasın, tutup zorlamam. Yani çok faydası olmadığı gibi hiç bir zararıda yok. Tutup parana ingilizce yazılıyor diye "VATAN ELDEN GIDIYOR EYVAH KOLLAYIN DÖTLERİ!" diyeceğinize önce tartışılan diğer konulara bakın. "Zina yasaklansın mı?"[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya bizim paramız, bizim ülkemiz. Türkçeyi, dilimizi yeterince katlediyorlar zaten bir bu eksikti. ben kendi parama başka ülkelerin sözlerinin yazılmasına tamamen karşıyım. anadilimiz neyimize yetmiyor, kendi değerlerimiz, kültürümüz bu kadar mı önemsiz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Anadilin geçerli değil.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Türkiye Cumhuriyeti'nde Türkçe geçerli, bizim için de bu yeter. başka bir şeye ihtiyaç yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kendi ülkemde anadilim gayet geçerli. aç anayasayı bak. dünyada ise paramıza ingilizce yazılar yazıp karizma mı yapıcaz. turist mi çekicez. sevgi mi kazanıcaz. nedir yani.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 "in context" anadilim gayet de gecerli ne degil bu paranin kullanilacagi cografyada anadilim grallar gibi gecerli[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 alexi çok abuk mesajlar atmaya başladın dikkatimi çekiyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizimkilerde ke$ke anadillerine fransizlar kadar bagimli olaalar.[signature][hline] curious about me ? photos [Bu mesaj cmrownz tarafından 15 Eylül 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sly'in dikkatini cekmeyin bakiim :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar