Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 okudum şimdi hepsini. mesajımı geri almıyorum tabi.böyle birşeyin olmayacağını tahmin ediodum zaten.beni şaşırtan "olsun,olabilir" diyenler. başka da birşey söylemiyorum. çünkü editlenir bu saatten sonra modlar tarafından.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 15 Eylül 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben istiyorum ulan, hatta we are immigrants da yazsin, hatta turkiy turkiy we are a lovely country de yazsin, hatta come and invade us da yazsin ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 neyse...[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 15 Eylül 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 15 Eylül 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: SadButcher, 15 Eylül 2004 01:41 tarihinde demiş ki: neyse...[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sanırım ülke dışı ile bağlantısı olanlar bir süre sonra global olmak ile ülkenin değerlerini korumak arasındaki farkları görememeye başlıyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bal gibide yazacak seke seke geldiler sie sie yaptiracakalr[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Şu andaki kanunlar ile imkansız zaten. Ülkenin üniter yapısına tamamen aykırı. Ancak yeni bir kanun çıkarırlar hiç şaşırmam. Diğer ülkeler beyin göçü almaya uğraşırken inatla beyin göçü vermeye çalışan bir ülkede her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Onlar da paralarına "Amerigan İmparatorluğu" yazsınlar kabul ederim ben.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 oha ya bi de olmasını istiyorum demişler nedemek kardeşim o parasına türkçe yazıo mu avrupa standartlarına uycakmışız ondan falan demiş birisi ona da 2x oha ! avrupanın tüm standartlarına uyduk da bi paraya gavurca yazdırmak kaldı di mi saçmalamayın ya ben de patide böle adamlar yok biliodum bi de uzun süreli üyeler bunlar yani temelden..[gayri ciddi:alexi coşmuşun o nası yazı öle ya scroll down dan parmaam aarıdı :) ][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 "Oha, amanın, nası düşünce o öle" gibi tepkiler yerine kendi düşüncelerinizi ve neden bu şekilde düşündüğünüzü yazarsanız daha açıklayıcı, faydalı ve tartışma kalıplarına uygun olur. Kahve muhabbetine çevirmek için değil ortada lafı geçen bir olayı tartışmak için üşenmemişimde yazmışım biraz saygı gösterin. Fikre karşıysanız neden bari onu anlatın benimkileri beğenmek gibi bir mecburiyetiniz yok bende bunu kimseden beklemiyorum zaten. Bakınız ben saçmalamayın dememişim, delimisiniz dememişim ne yapmışım onun yerine neden böyle düşündüğümü anlatmışım sayfalarca.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bakin arkadaslar, simdi durumumuzu bi dusunun... hicbi sekilde disa acilamamis bi ulkedeyiz. hedefimiz ihracatimizi artirmak. bi sekilde digerlerinden farkli bi seyler yapmamiz gerek. onca borcumuz var. bi taslari yerinden oynatmamiz gerekiyo artik. bazi seyleri vatan millet sakaryadan cikarmak gerek. cogunuza ters anliyorum. normaldir. ama su an devletin politikasina bakin... bundan 10 yil oncekine bakin, 20 yil oncekine bakin. bizim 20 yil once sirketlerimizin disari acilmis olmasi gerekiyodu. devletin tesvik kredisi vermekten cok, tesvik edecek isler onermesi gerekiyodu. ama biz calismadan yukselmeyi, kolay yonden zengin olmayi tercih ettik. ileride bize, bu paranin hesabini sordugunda kitlik yasanmamasi icin, beter durumlara dusmemek icin aklin yolunu secip bi sekilde reklam yapilmasi lazim. hani bi laf vardir, reklamin iyisi kotusu olmaz. kardesim sen uzerinde o yazi yazinca amerikan mandasini kabul mu ediyosun? hayir ve asla! kimse bunu soyleyemez. bi sekilde sempati kazaniyosun. ya da kendini tanitiyosun. reklamini yapiyosun. sansasyon yaratiyosun. kagit uzerinde gozukenle aklinizdaki daima bir olmayabilir. yani... karisik isler. soz konusu para olunca babami bile satarim derler ya, iste soz konusu para olunca, her turlu peskesi dusunmek, her turlu abuzerligi yapmak gerek. tartistigimiz sey su anda paranin uzerine yazilsin yazilmasin degil, yazilirsa nolur yazilmazsa nolur? serbest piyasamiz var, ekonomimiz var. ekonomimiz var mi? hadi be... peki neden ben profesorume turkiyeden oldugumu soyleyince, ha su ekonomisi batik ulke mi? cevabini aliyorum... neden bunu duyunca yuzum kizariyo...? cok onurluyuz ya... kendimizi dusunmektense dunyayi dusunuyoruz... gariptir bi soru sorucam, siz amerikan secimlerinde oy verseydiniz bush'a mi verirdiniz yoksa kerry'e mi? bu soruyu herhangi bi sokaktan gecen adama sorarsan sana bush olmasin da kim olursa olsun der. cunku o adamin gordugu, o adamin bildigi: amerika son 3 4 yilda ne yaptiysa hepsini bush yuzunden yapti... yok boole bi sey. adamlarin kagit uzerindeki ismi bu evet ama orda baska birisi de olsa, savas vs. yine olacakti. dahasi, turkiye cikarlarina gore kerry'nin gelmemesi gerek, cunku ermeni soykirimini destekliyo. yukaridaki sadece bi ornek. daha milyonlarcasi var bu orneklerin. ermeni soykirimi soz konusu oldugunda; canim yapmisiz bi sey, ama kim olsa oole yapardi diyen mi istersiniz vs. kardesim turkiyenin cikari nedir? yapmadik oole bi sey. sonuna kadar yapmadik diyecek o zaman herkes. o ornek gosterdiginiz dunya ulkelerinden fransa, hicbi yerine ingilizce yazi asmiyo. biz donumuza kadar ingilizceye batmisiz siz hala paranin derdindesiniz... bazi seyler icin cok gec kalindi. su an sartlar neyi gerektiriyosa ona gore oynamak gerek. ve eger hukumet buna uygun davranirsa ilerde hic sasirmayin. belki bu para meselesinde olmadi ama baska yerlerde mutlaka olacaktir, ne de olsa avrupa birligine girmek istiyolar... bakarsiniz fransizca cikarirlar parayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lol yok böyle bişi keklemişler sizi; siz birbirinize girip kavga edin aynen yukarda yaptığınız gibi, bu arada bu iddiaları sallayanlar da malı götürsün siz kavga ederken diye yapmışlar gene, üstünüzden kazansınlar, milleti kışkırtsınlar, birbirine girsinler diye. internette bişi sallamak kolay nasılsa, yaz maila gitsin ne varki? kaç kişi mail atıp sordu bunu merkez bankasına burdan? 0 mı? ehe. yok denmiş işte mb'nın açıklamasını yazmış fizban, zaten şu anki 5/10/20 milyonluk banknotların görönüş olarak tamamen aynısı olcak dendi kolay alışılması için, bitek 0 ları silinecek. 1 sene sonunda da üstündeki yeni ibaresi kaldırılıp türk lirası yazacak dendi eskisi gibi zaten.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yazacaklarını sanmıyorum ööle bişi. Ama yazsalarda çokda önemli değil, 3 yıl sonra gene 1$=4525436546 YTL olmasın da.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 açıkcası bende istiyorum yazmasını[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu arada çok alakalı değil ama şöyle bir haber daha vardı son 1-2 gündür; kuruşların tasarımında Euro ile benzerlik durumu olmuş sanırım, AB'den bu konuda tepki gelmiş ve değiştirmişler, kuruşları Darphane basıyo, onlar da bu durum yeni paraların çıkış tarihini etkilemeyecek diye açıklama yapmış yani üzerinde ne yazdığını bırakın aslında biraz da üstü kapalı bir şekilde çaktırmadan kendimizi avrupaya sokalım diye mi böyle bir "hata" yaptılar bunun üzerinde fikir yürütmek lazım, yapılabilecekler sınırsızken neden euroya benzer bir tasarım yaparsınız? yakın tarihte nasıl olsa girecez, girince de onu kullanırız masraf çıkmamış olur diye mi? konulsun veya konulmasın beni çok ilgilendirmiyo ama hassas dönemlerde saçma sapan konuları (zina gibi) gündeme getiren ve bir gecede iktidar-muhalefet anlaşıp konuyu kapatan ve ertesi sabah da unutan yöneticilerimiz olduğu sürece o paraların üzerinde "In God We Trust" da yazar, hatta piramit üzerinde bir göz, altında "Novus Ordo Seclorum" da yazar...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya ne alakası var bush'la kerry'yle.niye lafı dolandırıyosun.10 yıl 20 yıl geriye bakın şirketlerimizin dışarı açılması lazım diyosun.ne alakası var paramızın bi yüzünün ingilizce olmasıyla? diyosunki "söz konusu para olunce her türlü haltı yemek lazım.paranın üzerindeki yazıyıda ingilizce yaparak şirin görünelim." bu ne bu? paranın üzerine yazılan yazılar ingilizce olduğunda profesörün artık sormayacakmı? ingilizler amerikalılar geldiğinde dahamı çok alışveriş yapacaklar sempatiyle.büyük şirketler yatırım yaparken "haa bak bu parasının bi yüzü ingilizce olan ülke.en iyisi biz bu fabrikayı oraya yapalım" mı diyecek(ki büyük şirketler yatırım yaptıkları ülkelerin paralarının yüzünü bile görmezler).bu sempati artınca yurt dışına sattığımız mal mı artacak.siz ne diyosunuz ya.olacak tek bişi var ingiliz ve amerikalaılar geldiklerinde kişisel tatminlerini yaşıyacaklar.allah aşkına hangi ülkelerde olduuğunu bi araştırın.hepsi ya sömürge,ya eski sömürge yada isviçre gibi özel durumu olan ülkleler.biz üniter yapısı olan bağımsız bi ülkeyiz.sanırım size bi daha hatırlatmak gerekir. ha "bu ülkenin zaten ekonomisi çökmüş, düzeltmek için her yol mübah" diyosanız, gençliğe hitabeyi hatırlatırım size.bu ülke ne durumlardan kurttuldu ve bunları yaparken, kimseye şirin gözükmek için hiç bişi yapmadılar.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: SadButcher, 14 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: ülke olarak diğer ülkelerle iletişim, ticaret vb. gibi ilişkiler içine girmek gerektiğinde ortak bir dil kullanımı gerektiğini Niye? YTL üzerinden mi yapacağız yabancı ülkelerle ticaretimizi ki farklı bir dilde basalım paramızı? O zaman diğer yüzünü de Fransızca basalım, gerek yok Türkçeye, biz anlarız nasıl olsa. =P Burada kimse "yabancı ülkelere tamamen karşı olalım, yabancı dil eğitimini ve dış ticareti sıfırlayalım" demiyor, sadece "Amerikan mandası değiliz ki paramızı onların dilinde basalım" diyor. Hikaye olmasına sevindim tabii de, ben böyle bir şey yapılabileceğine inanmakta çok zorlanmıyorum maalesef mevcut durumda. said: Ra_d, 14 Eylül 2004 23:37 tarihinde demiş ki: anlıyamadığım farklı bi düşünce sisteminin içinde kaybolmuşsunuz.türk lirasının üzerinde ingilizce barındırılmasını savunmanın ne anlamlara geldiğini düşünemiyen bi yapı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 riglous tamamda sadece paranın üstüne ingilizce yazı yazılmasımı kaldı ekonomiyi düzeltmezk için bi ton yapılabilecek büyük değişiklikler varken ne diye,bu kadar küçük ve sorunlu şeylerle uğraşılsın,yaratıcağı sorun la getirisi karşılaştırılsa hiç te işe yaramıcak bi olay belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Olmayan bi yazı üzerinde bu kadar tartışmışsınız sonuçta bişi olmadı olmayacak.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Biri bana paranın üzerinde "Republic of Turkey" yazması ile ihracatımızın nasıl artacağını açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Ra_d, 15 Eylül 2004 10:10 tarihinde demiş ki: ya ne alakası var bush'la kerry'yle.niye lafı dolandırıyosun.10 yıl 20 yıl geriye bakın şirketlerimizin dışarı açılması lazım diyosun.ne alakası var paramızın bi yüzünün ingilizce olmasıyla? diyosunki "söz konusu para olunce her türlü haltı yemek lazım.paranın üzerindeki yazıyıda ingilizce yaparak şirin görünelim." bu ne bu? paranın üzerine yazılan yazılar ingilizce olduğunda profesörün artık sormayacakmı? ingilizler amerikalılar geldiğinde dahamı çok alışveriş yapacaklar sempatiyle.büyük şirketler yatırım yaparken "haa bak bu parasının bi yüzü ingilizce olan ülke.en iyisi biz bu fabrikayı oraya yapalım" mı diyecek(ki büyük şirketler yatırım yaptıkları ülkelerin paralarının yüzünü bile görmezler).bu sempati artınca yurt dışına sattığımız mal mı artacak.siz ne diyosunuz ya.olacak tek bişi var ingiliz ve amerikalaılar geldiklerinde kişisel tatminlerini yaşıyacaklar.allah aşkına hangi ülkelerde olduuğunu bi araştırın.hepsi ya sömürge,ya eski sömürge yada isviçre gibi özel durumu olan ülkleler.biz üniter yapısı olan bağımsız bi ülkeyiz.sanırım size bi daha hatırlatmak gerekir. ha "bu ülkenin zaten ekonomisi çökmüş, düzeltmek için her yol mübah" diyosanız, gençliğe hitabeyi hatırlatırım size.bu ülke ne durumlardan kurttuldu ve bunları yaparken, kimseye şirin gözükmek için hiç bişi yapmadılar. Lafi dolandirmiyorum, ornek veriyorum sadece. Ama inatla orneklerin alakasi olmayan taraflarina takiliyosun. Basit ve dogrudan dusunerek sonuca varmaya calisiyosun ama o kadar diil. Ingilizce yazinca deger kazanacak dedim mi ben? Amac farkli bi seyler yapmak dedim, reklam yapmak dedim. O verdigim ornektede soylemeye calistigim olaylarin artik basit dusunerek ve duz mantikla cozulemeyecek kadar karisik hale geldigi. Ayrica Genclige Hitabeyi bana okutman cok ayip bi davranis. Birinci vazifem Turk istiklalini muhafaza etmekse, yok ben 1950de satildigi donemde yasamiyodum. Ha kurtarmak kismiysa, 2+2=4le cozulemeyecek kombinasyonlar gerektiriyo. Isin kolay kismina kacmayin hemen ya. Yani sozleri sadelestirip bana soru sorunca ya da parcalara ayirip hatami bulunca beni vatan haini yapmiyosunuz. Bakin sunu dusunun, $1 = 1YTL oluyor. Hatta ilerliyor ve 1EURO = 1YTL oluyor. Sanayimiz gelisiyor. Borcumuzu kapatmaya basliyoruz. Eger YTL olarak dunya standardinda bi birim yaratacaksak, insanlar bunu su anki dolar gibi kullanacaksa, o zaman o paralar tek tek reklam malzemesi olur. Cok mu ucuk dusunuyorum? Hayir, mevcudiyetimin ve istikbalimin yegane temeli bu cunku. Ya adam milleti somurme uzerine ekonomi kurmus, senelerdir bizi yerden yere vuruyor, biz de gule oynaya oyuncak oluyoruz buna. Simdi her olanagimiz varken, sanki cok bi b.kmusuz gibi afedersiniz biz onu yapmayiz biz Turkuz diyosunuz. Kimse size serefsizlik yapin vs. demiyor. Oyunu kuralina gore oynayin. Serbest piyasayi benimsemisseniz, ona gore gelisin, gerektirdiklerini yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: -Mandrake-, 15 Eylül 2004 10:32 tarihinde demiş ki: riglous tamamda sadece paranın üstüne ingilizce yazı yazılmasımı kaldı ekonomiyi düzeltmezk için bi ton yapılabilecek büyük değişiklikler varken ne diye,bu kadar küçük ve sorunlu şeylerle uğraşılsın,yaratıcağı sorun la getirisi karşılaştırılsa hiç te işe yaramıcak bi olay belki de Hayir ama bu kadar basit bi seyi halledebilecekken neden yapilmasin? Yaratacagi sorunu goremiyorum hala... Anca tepki cekiyo, eger bi aciklamasi varsa ki vardir mutlaka, tepkiler de bitecektir. Ayrica guzelim Turkiyemde onu yaptiktan iki gun sonra "Hadi Sureyya ise" derler, kapanir ustu her olayin (Penguen bilmem kacinci sayi...) Ben hukumeti kimseye savunmuyorum. Zaten memnun da diilim, sonucta ben secmedim. Buyuk seyleri de yaparlar, ama buyukleri yaparken niye kucukleri aradan cikarmasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: BlackRose, 15 Eylül 2004 10:04 tarihinde demiş ki: paraların üzerinde "In God We Trust" da yazar Yok yazamazlar, Amerikalılar yazınca sempati toplar da, Türkler "Allah'a inanıyoruz" yazarsa mazallah şeriat geri gelir.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 o in god we trust aslında bi ironidir de neyse.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 zaten Allah yazmazlar tanrı yazabilirler :) askeriyede her yemekten önce yapılan yemek duaları gibi yani ;) tanrımıza yerine Allah'ımıza hamdolsun diyenleri azarlayıp yeniden okutuyolardı ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar