Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 MRb arkadşalar. Ben oyuncunun oyuna girdiği zaman benim yazdıgımı mesajı görmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim bana hazırlıyabilecek bir arkadaş war mı ?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 cevabı veren birileri cıkacakda ben forumun bir kuralı ve diğer kullanıcılar içinde yararlı olan bir hatırlatmayı yapayım sordugumuz soruyu anlatan ve kısaca bilgi veren bir b aşlık seçin ki o soru daha sonra sorulacagı zaman arama yapıldıgında topic bulunabilsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hmm iki güzel olay var bunun için . 1)basit yol 2)script yöntemi 1)basit yol: önce ! yaparsın sonrada space tuşu ile yell moduna geçersin . yazdıklarını herkes okur . ama bu biras sıkıcı oluo :) 2)script yöntemi : anlatmaya kasmayıp direk scripti yazıom :) [PLEVEL 2] mesaj [Function Mesaj] serv.allclients sysmessage @96 [Server Yetkilisinden Mesaj] : alsana iki ayrı yol . yetkili kısmını adamın istminide yazdıra bilirsin ama bu benim daha hoşuma gittiği için böle bıraktım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Benım istediğim şey öyle deil. oyuncu oyuna girdiği an mesaj olarak otomatik yazması ok ?
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ne yazacak . bunlar çok basit aslında biraz arasan bulurdun . spheretables.scp e şunu yaz ; ON=@LOGIN src.sysmessage hosgeldin besgittin . iyi oyunlar vs vs bu işini görürmü :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 spheretables.scp de on=@login newitem i_yazici act.equip [ITEMDEF i_yazici] NAME=yazici ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special On=@Equip timer 3 On=@Timer cont.sysmessage @55 servera hosgeldin remove return 1[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ne gerek warki bu kadar komplike bir şeye sysmessage neyinize yetmiyor :D renklide yapabiliyorsun zaten yada dialog açtır gitsin :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Öne çıkan mesajlar