Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evet şarkıları sözsüzde olabilir hatta sözsüz daha güzel olabilir ama olsun sözleri bir yerden okumadıkça sorun yok :p ha ayrıca her şarkının illa süper ders verici anlatamadıklarımızı anlatan 40 tane anlam içeren derin cümleler içermesi gerekmez her nekadar son zamanlarda bu şarkılar moda olsada ve bu şarkılarla insanlar imaj yaratsada ben öyle bir şey istersem kitap okurum şarkıyı eğlenmek için dinlerim rhapsodyninde müziği benim açımdan bunun için ideal =) [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Eylül 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ha birde mesela buda rhapsody'nin bir şarkısı bunun sözlerinin kötülüğü hakkında benimle tartışabilecek olan var mı? :p Ira Tenax Male sit tibi tenebrarum rex ab initio ad finem sacra ultio cruenta pugna et epicus furor contra mali discipulos Ad perpetuam gloriam lucis furor ira tenax contra iniuriam et ruinam rabies ira tenax Male sit tibi tenebrarum rex cruentus rex[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 baya bayık sözler abi her şarkıda var bunlar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Album kapagina "symphonic epic hollywood metal" yazan bir gruptan bahsedioruz hehe pure cheese
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 *!hellhoundun sevdiği grubu bulmak üzere yola çıkar* sana derdimi ancak öyle anlatabilirim :p umarım dinlemediğim bir grup çıkmaz hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Cevabını ben biliyorum galiba t-shirtlerinden olabilir mi acaba :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Holywood metal nedir yahu ehueheu[signature][hline] The Truth is out There
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 herkes hata yapabilir belkide adamlar orda bir mesaj veriyordu dalga geçiyordu başklarıyla nerden biliyorsunuz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya hayır, Hani Good Charlotte, yada bu tur yenı cıkan MTV budalaları yazsa anlardım da Fantastik ögeler iceren bi grubun holywood metal yazmıs olması albumune ılgınc bı durum yanı :)[signature][hline] The Truth is out There
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bırakın hollywoodu da rhapsody nin kliplerini görmeniz lazım,dünyayı kurtaran adamdan esinlendiklerine bahse girerim,bi de sokak aralarında saklambac oynar gibi cektikleri bi klip var...ama yaptıkları müzige laf yok elnor's magic valley,where dragons fly,dawn of victory,emerald sword,march of the swordmaster,land of immortals....bu gider böyle[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Öne çıkan mesajlar