Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya kimi hafta hergün de oluyor ama çbk geçiyor veya çok kötu olmuyor ama haftanın herhangi bi günü iice kötu oluyor.hatta 20 saat flm bile uydugum oluyor o günlerde.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bir nöroloğa görün bence. Kalbinle ilgili bişey olamaz bu şekilde.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben anladım abi benim kalp düzensiz atıyor.. benim odamda düzensiz zaten...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Dwinz, 16 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 16 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: kalp sıkışınca sol kolda uyuşma görülür. kriz anında ise vücudun sol tarafı felçliymişçesine iptal olur ve aşırı halsizlik görülür. bizzat ya$adım geçen sene ve halen ya$ayabiliyorum haftada bir fln. bi kere acile gittik hic bi$i bulamadılar acilde,yarın gelin bi kardiyologlar baksın dedilerde ertesi gün ben gitmedim. doktora bi gorunmeyı denedınmı? [signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bilgi: kalp sıkışınca sızlamaz, sızlıyorsa soğuk algınlığından ya da kasların zedelenmesindendir. Evet bu dogru. Bi zamanlar çok agrıyo diye kalbim doktora cıkmıstık ama doktor Delimisin olm sen kalp agrırmı dedi. Yani kalp agrıması yada sızlaması Mum'ında dedıgı gıbı o bölgeyi üşütmekten meydana gelen birşeymiş.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 peki abi : böle basket oynarken ya da koşarken vs. falanda cabucak biraz yaptıktan sonra o işi hemen yorulmak ne anlama geliyor? bende kalp hedesine taktım kafayı? spor yaparken hemen yoruluyom. bu hamlıktan mıdır yoksa bi kalp şeysi belirtisi mi?[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi o şey direk senin kondüsyonuna bağlı. sen kalbinle ilgili bişey hissetmiosan sorun olmaz..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Anemikte olabilirsin. Doktora gidin yahu, burda derman aramayın dertlerinize.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Qui, 17 Eylül 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Doktora gidin yahu, - Polis çağırın çabuk! - Polis amca sen zaten polis değil misin? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Muayenehaneme gelin yani, burda vizite ücreti alamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 İnş. önemli bişey yoktur..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 walla bende vardı çok koyu kahve içmektenmiş benim ki ders çalışıcam gazıyla kahve içmeyin yani(pek sanmıyorum bundan olduğunu ztn)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar