matama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 arabanin icinde 3g baglantisi saglayacak bunu kablosuz olarak dagitacak bir sistem var mi? otobuslerdeki gibi nedir nerden alinir vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 12v da calisan standalone 3g veya 3g router a ihtiyacin var. Veya normal bi 3g router i 230v outlet li bi arabada/aracta calistirabilirsin. En guzeli asus rt 13 u revizyon b1 olurdu. Kullaniyorum memnunum. Usb den 3g modem takiyorsun onu route ediyorsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Selam, Globesurfer III diye mi ne bir alet var. O yapıyor bu işi. Ben evde paylaştırmak için almayı düşünüyorum. Vodafone veya Turkcell de veriyordu bunu yanılmıyorsam. http://www.baglan.com.tr/urunler/option/gs3_ana_sayfa.html Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 matama said: arabanin icinde 3g baglantisi saglayacak bunu kablosuz olarak dagitacak bir sistem var mi? otobuslerdeki gibi nedir nerden alinir vs vs at torpitoya bir tane 3g multivınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ipad alıp sırf router olarak kullanmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Navigasyon + media player + tivibu + youtube vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben iphone u aracin entegrasyon kitine bagliyorum. sonrada 3g tethringi aciyorum. hem konusmalarini arabadan yapiyorsun,hem telefon sarj oluyor,hem telefodaki muziklerini videolarini dinliyorsun hemide aracta wireless internet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aynisini bende yapiyorum android lede, birincisi arabayi sofor kullaniyor oyle dusun, o yuzden arac ici konusma olayini istemiyorum, ikincisi olumune pil yiyor tethering, e telefonum surekli konusuyorum surekli cakmak olayi hosuma gitmiyor. multivinn iyi ama surekli sarj derdi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bazı araçlarda çakmak dışında da öyle soketler var saçma sapan yerlerde. belki vardır senin araçta da. ya da illa lazımsa aküden bi kablo çekiverir elektrikçi arabayı bozmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o zaman luks arabalarda olan aparati kullanicaksin. mercedeslerde var gecen katalogunu atmislardi ayni dedigin aparat. fiyatida ucuz bir tek sim cardtakiyorsun icine. http://blog.mercedes-benz.com.tr/tag/incar-hotspot/ ayrica ferrari lambo falan bilmem ama sofore kullandirdigin araba muhtemelen mercedes audi bmw 3 lusunden biridir. onlarin 3 undede telefonu araca tek aparatla(ozel yer var telefonu cuk diye oturtuyorsun) baglama olayi var. hem sarj ediyor hem bagliyor sisteme falan. cakmak olayi gereksiz yani. fiyati iphonelar icin 418 euroydu diger teelfonalr icin biraz daha dusuk. http://www.engadget.com/2008/06/19/mercedes-benz-introduces-new-iphone-integration-kit/ ayrica bu aparat olmadanda baglayabiliyorsun ayni sekilde tek farki kablo kullanimi bide aracin torpido gozunde falan olyor girisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 arac icinde 3g'den verim alamazsın. turkiye icin konusuyorum. 3 operatorde de 3g, 2g gibi calısmaz hareket halindeyken. istasyon sayısının azlıgı sebebi ile hem cok fazla 2g/3g arası gidip gelir baglantın hem de handover denilen istasyon atlama durumlarında konusma sırasında cok fazla drop yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kendi tecrubemden soyle diyim telefonu baglandigin zaman aracin antenine baglaniyor telefon ve normalden cok daha iyi cekiyor. hotspot olayida tamamen ayni mantikla olacagi icin bir sorun olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 arac antenini kullanması cok birsey farkettirmez ama klasik olacak biraz belki, git-gel yaptıgınız lokasyonun da onemi var tabi. bagdat caddesinde sıkıntı yasamazsınız muhtemelen ama hicbir otobanda 3g sahası da bulamazsınız kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yani maksat maillere bakmak internette hafif sorf ve en fazla goruntulu konusma olacagi icin cok cok farketmez. benim baglantim simdiye kadar his kesilmedi desem yalan olmaz ama hiza pek dikkat etmedim. en fazla kullandigim mac izlemek oldu tivibudan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 butun bunları arabayla giderken yapıyorsanız bravo :) kendi canınıza kastınızı anlarım da trafikte baska canlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kendin kullanirken yapmiyorsun tabikide bir iki sefer oyle trafige girdimki araba kullanirken cok rahat half life falan oynardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 soyle ben istanbul ici bayag denedim gecen gun, kozyatagi - bayrampasa-bebek-maslak -geri donus telefonda ozel bir ayar vardi sirf 3g de kal diye, gayet her yerde internet iyiydi, ikinci kopru dahil. araclarda sim card olayina baktirayim ama bu sonradan takilacak oyle dusunun, en mantiklisi 12v ye baglanan vinn imsi birsey almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Selam, Globesurfer III'ü ebay'den bulabiliyorsun sim kilidi olmadan. TR pazarında yüksek fiyat veriyorlardı. Bu cihazı Vodafone satıyor bildiğim kadarıyla. Harici anten girişiyle de çekim gücünü arttırabilirsin. Bu 12V beslemeyle de bagajdan falan sokete takıp kullanabilirsin. Bu cihazın otobüslerde falan kullanıldığını okumuştum. http://www.baglan.com.tr/urunler/option/gs3_soru_yanit.html Cihaz ile ilgili soru/cevap kısmında 12V/24V adaptörlerden bahsediliyor. İşyeri, cafe, otobüs gibi kullanım yerleri belirtilmiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar