seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sırf bu haber yüzünden bikaç bölümünü izlicem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aradan random bölüm izlemeyi planlıyorsan 10. bölümü izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 diziyi izlemeyen şakirtlerin yorumları gelmiş hemen, ulan şu dizi de hak eden polise arka sokaklar'dakinden daha büyük saygı gösterisi var, hak etmeyen şerefsizlere de en büyük giydirmeler var. Röportajlar yapılmıştı dizi ile ilgili polisler arasında, Behzat amire özenen ve onun gibi davranmak isteyen bir ton polis vardı. Keşke polislerin hepsi Behzat Ç gibi olsa, GBT'de dayak yemeye razıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben dedim ankarada polisiye dizisi olmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ama güzel dizi olmuş Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ulan bu Harun kime benziyor, kimi andırıyor diyip duruyordum; buldum sonunda. Herif RECEP İVEDİK'i taklit ediyor, onun mimikleri, jestleri, konuşmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 iri diye böyle diyorsun dimi hep. hor gör bakalım sen şişmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yav ne alakası var, ben de şişmanım, ben de iriyim. Benim niye püskevitim yok? (Ulan o başkaydı B)- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sigara içen smile var! nerede bunun sansürü?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar