Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

ben yarı hopalıyım. 2004 yerel seçimlerinde ödp'nin seçim kazandığı bir ilçedir. hemde o kadar küçük değil yaklaşık 20.000 seçmeni var.artvin'in en büyük ilçesi.hopa chp'nin en güçlü akp'nin en zayıf olduğu ilçelerden türkiye genelinde.tayyip erdoğan neden oraya gitti anlamadım.artvin genelindede benzer bir tablo var ama erzurum sınırındaki yusufeli ilçesi akp'nin kalesidir artvin'de ki oylarının çoğunu oradan alır akp.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Yok onlara çok uyuyor bence ampulcüler.
Hem sitemizi de koruyorum, malum takip altında internet, boşu boşuna heriflerin adını,partilerinin adını yazmaya gerek yok.
Ampul de gitsin.

Sana "Andropoz" diye hitap etmek istiyorum. Ama senden izin almak şartıyla. Evet ya da Hayır diye yanıtlaman yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

calimero said:

ya aslında ben facepalmı çetine yollayacaktım fakat araya girdin sigıl, geçenlerde atılım dergisi hakkında kürtçü-faşist-törörüst diyen çetin esp eylemiyle zevke gelmiş, güzel bir ironi oluşturmuş...

KÜRTÇÜ-FAŞİST-TERÖRİSTe ben ve benim geçtiğim yollardan geçenler KÜRTÇÜ-FAŞİST-TERÖRİST diyoruz.
Sen ve senin gibiler anayasal vatandaşlık haklarını savunan insanlara TÜRKÇÜ-FAŞİST-TERÖRİST mi diyorsunuz?
Nerede kendimle düştüğüm çelişki?
Ne diyorsunuz, nedir özünüz sözünüz? Bırakın bu benim laflarım üzerinden polemik sürdürmeyi.

birader o zaman adamların yaptığı eylemi düğün bayram ederek kutlamayacaksın. atılım esp'nin yayını, sen bunlara önce yukarıda söylediklerini söyleyip, sonra da helal team çekersen burada bir problem vardır. hopa'da eylem yapmalarını ironi kısmına katmıyorum bile...
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

cetintas said:

Yok onlara çok uyuyor bence ampulcüler.
Hem sitemizi de koruyorum, malum takip altında internet, boşu boşuna heriflerin adını,partilerinin adını yazmaya gerek yok.
Ampul de gitsin.

Sana "Andropoz" diye hitap etmek istiyorum. Ama senden izin almak şartıyla. Evet ya da Hayır diye yanıtlaman yeterli.

bende sana "moroine" diye hitap etmek istiyorum. Ama senden izin almak şartıyla. Evet ya da Hayır diye yanıtlaman yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

ben yarı hopalıyım. 2004 yerel seçimlerinde ödp'nin seçim kazandığı bir ilçedir. hemde o kadar küçük değil yaklaşık 20.000 seçmeni var.artvin'in en büyük ilçesi.hopa chp'nin en güçlü akp'nin en zayıf olduğu ilçelerden türkiye genelinde.tayyip erdoğan neden oraya gitti anlamadım.artvin genelindede benzer bir tablo var ama erzurum sınırındaki yusufeli ilçesi akp'nin kalesidir artvin'de ki oylarının çoğunu oradan alır akp.

Yusufeli'lilerden Mhp'ye de oy çıkmaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

peki gerekiyor madem neden o zaman her seferinde kenardan izliyor. ama alakasız öğrenci, işçi, emekli protestosu olunca yada akpye laf gelince biber gazı görüyoruz hemen?

abi sen farklı şeyler soruyorsun bana. konu bu değil ki.
bu olayda dağıtılması gerekli miydi o taşlayanların gerekli değil miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

balon said:

Ha bu arada çok geçmiş olsun, insanlarımız malesef hala nasıl protesto yapılmasını bilmiyor. Sonra recm çağdışıdır bık bık diye konuşmalarını duyarsın mesela bir konvoyu taşlayabilen insanlar tarafından. Bir insanı değil bir konvoyu.

said:
Miting öncesinde de olaylar çıkmıştı. Erdoğan'ın halka sesleneceği miting öncesinde Hopa Meydanı yakınında toplanan Ezilenlerin Sosyalist Platformu üyesi bir grup, halay çekerek çeşitli sloganlar atmaya başladı.

Bu sırada polis ekipleri, panzerlerle su sıkarak izinsiz gösteri yapan grubu dağıtmaya çalıştı. Bunun üzerine grup üyeleri, polislere taş ve çeşitli eşyalar atmaya başladı. Gruba biber gazı sıkılarak müdahale edildi. Olaylar sırasında kalp krizi geçiren 1 kişi öldü.

Dağılan grup, bir süre sonra ara sokaklardan tekrar miting alanı yakınına gelerek çevrede bulunan AK Parti'ye ait araçlar ile diğer araçlara taş atarak zarar verdi.

once insanlara protesto hakkini vereceksin ki sonra kafana tasi yemeyesin.

Protesto yapmak için izin alacaksın. Bunun hukuki kuralı bu. Amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz. İlla bir anarşistlik yapmaya gerek yok. Muz Cumhuriyeti değil burası.

Bu hakkını alamadığın için isyan etmek, camları indirmek, kaldırım taşı atmak değil ? Hangi kafadasınız siz anlamak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

cetintas said:

calimero said:

ya aslında ben facepalmı çetine yollayacaktım fakat araya girdin sigıl, geçenlerde atılım dergisi hakkında kürtçü-faşist-törörüst diyen çetin esp eylemiyle zevke gelmiş, güzel bir ironi oluşturmuş...

KÜRTÇÜ-FAŞİST-TERÖRİSTe ben ve benim geçtiğim yollardan geçenler KÜRTÇÜ-FAŞİST-TERÖRİST diyoruz.
Sen ve senin gibiler anayasal vatandaşlık haklarını savunan insanlara TÜRKÇÜ-FAŞİST-TERÖRİST mi diyorsunuz?
Nerede kendimle düştüğüm çelişki?
Ne diyorsunuz, nedir özünüz sözünüz? Bırakın bu benim laflarım üzerinden polemik sürdürmeyi.

birader o zaman adamların yaptığı eylemi düğün bayram ederek kutlamayacaksın. atılım esp'nin yayını, sen bunlara önce yukarıda söylediklerini söyleyip, sonra da helal team çekersen burada bir problem vardır. hopa'da eylem yapmalarını ironi kısmına katmıyorum bile...

Birader, sen önce verdiğim linki tıklamak zahmetine giriver.Ama dur, sen o zahmete de girmezsin çünkü bol keseden sallamak şeklinde bir alışkanlık edinmişsin.Ben haberin bir kısmını sana yapıştırayım:
-Sabah saatlerinde mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na hakim bir binaya büyük boy CHP bayrağı, yanındaki binaya da ’AKP Hopa’dan defol! Gençlik Muhalefeti’ yazılı pankart asan grup, mitingin yapılacağı meydana inip eğlenmeye başladı. Aralarında [i][b]CHP, ÖDP ve Halkevleri Derneği üyelerinin de bulunduğu belirtilen grup horon teperken, Cumhuriyet Meydanı üzerinde 3 helikopter alçaktan uçtu.

Gruptakilerin buna tepki için ’yuh’ çekip, HES’leri protesto için de ’Su haktır, satılamaz’ pankartı açınca polis müdahale etti. Protestocu grupta bulunan bazı kişiler kaldırım taşlarını sökerek polise atarken, polis tazyikli su ve biber gazı kullandı ve ilçe bir anda savaş alanına döndü. Göstericilerden ve polislerden yaralananlarla, biber gazından etkilenen çok sayıda kişiye ambulanslarda ve hastanede tıbbi müdahalede bulunuldu.

Bir süre de ara sokaklarda devam eden olaylar sırasında atılan taşlarla polis araçlarının yanı sıra Ak Parti’nin seçim otobüsleri ve partililere ait çok sayıda aracın camları kırıldı.[/b][/i]

Gösteri anonim bir gösteri.
Ayrıca bu zamana kadar buraya yazdığım yazılardan demek ki APTAL bir adam olduğum izlenimini elde etmişsin. Halbuki öyle biri değilim. Ancak aptal insanlar bir kişinin öümüyle neticelenen böyle bir olayı düğün bayram ederek kutlar.

Yazdıklarım durum tespiti.
Bir gün önce Trabzon'da olaylar ortada,Pazar günü de adamlar başbakanı mitinginde protesto edeceklerini açıklamışlar.
Üzerine de böyle olaylar olmuş. Ben de bunları yazdım. Konuya attığım başlıkta ortada. Karadeniz'den adamlar oy alamayacaklar şeklinde ya da bn u kadar olaydan sonra almamaları gerekir şeklinde bir tespit yapmışım.

Tespite katılıp katılmamak tabi herkesin bileceği işte...Yahu bu yazdıklarımın neresinden sen düğün-bayram ettiğim ya da helal dediğim anlamına gelecek şeyler çıkardın? Harbiden bir yazıver bana ya?
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

protesto yapmak için izin alcaksın ?
anayasanın 26. maddesinde herkesin protesto hakkı vardır diye bi madde var. izin mizin diye bişi geçmiyo yanlış biliyosun

Protesto yapmak ve anarşistlik arasında ince bir çizgi var. Protesto kafanız bu ise, bu çok sakat bir anlayış. Her görüş için çok sakat.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Protesto yapmak için izin alacaksın. Bunun hukuki kuralı bu. Amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz. İlla bir anarşistlik yapmaya gerek yok. Muz Cumhuriyeti değil burası.

Bu hakkını alamadığın için isyan etmek, camları indirmek, kaldırım taşı atmak değil ? Hangi kafadasınız siz anlamak zor.

pkklılar izin alıp da yaktılar dimi otobüsleri, ptt binasını. bankayı da zaten izin alıp talan ettiler.

işine gelince izin almadılar, polis de yardı kafalarını doğal olarak diyorsun. tamam haklısın izin almaları gerekirdi. ama diğerlerini kenardan izleyen polisin gücü bunlara mı yetiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

protesto etmek, gösteri yapmak için izin gerekmemeli ki. Şiddet uygulamayacaksan ve yol kapatmayacaksan dilediğince yapabilmen lazım, istediğin zaman, istediğin yerde. İfade özgürlüğü denen bir şey var, izin almak gerekse ben iktidar olsam kimseye izin vermem mal mıyım ahaha o da faşizm olur maa işte, ya da diğer bir deyişle ileri demokrasi
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

kermit said:

protesto yapmak için izin alcaksın ?
anayasanın 26. maddesinde herkesin protesto hakkı vardır diye bi madde var. izin mizin diye bişi geçmiyo yanlış biliyosun

Protesto yapmak ve anarşistlik arasında ince bir çizgi var. Protesto kafanız bu ise, bu çok sakat bir anlayış. Her görüş için çok sakat.

Protestoda kişilik haklarına bir tecavüz, hakaret, küfür, tehdit söz konusu iken protest onun soruşturulması, soruşturma gereken bir suç oluşur.
varsa gereken yapılır
ama bu demek değildirki insanlar izin alacak protesto yapmak için.
herkesin protesto hakkı yasal güvence altındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bende sana "moroine" diye hitap etmek istiyorum. Ama senden izin almak şartıyla. Evet ya da Hayır diye yanıtlaman yeterli.

Dünyada 7 milyar insandan biri; üstüne üstlük hatta internette tanıdığım random birinin hakkımda ne düşündüğünü pek dert etmiyorum açıkçası. İstediğini diyebilirsin. Ayrıca amacım cetintas'a evet dedirtip ona bundan sonra bu şekilde hitap etmek değildi. Başkasına yaptığı bir şeyi kendisine reva görecek miydi bunu öğrenmek istemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...