Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kısa bir ara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık sıkı yönetim başladı bizim evde :).geçen sene sınıfta kaldım.okul falan değiştirdim.o yüzden artık bilgisayarla o kadar uğraşamacağım galiba.ancak hafta sonu açabileceğim.belki açamayacağım.o yüzden şimdiden geçici hoşçakalın :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
gule gule benım butun arkadaslarımda ogle bı tek ben hala bılg oynuom )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
ben size diyim neden pc yi yasakladıklarını onların zamanında yoktu böle uber bi alet acısını sizlerden cıkartıyorlar :) benden demesi

Mesela annem pc ile uğraştığı için 2 defa sınıfta kaldım bişey demedi :) yani böyle bişey piskolojik sanırım :)[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 16 Eylül 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
ben size diyim neden pc yi yasakladıklarını onların zamanında yoktu böle uber bi alet acısını sizlerden cıkartıyorlar :) benden demesi

Mesela annem pc ile uğraştığı için 2 defa sınıfta kaldım bişey demedi :) yani böyle bişey piskolojik sanırım :)

nee ben ikikere sınıfta kalıcam ailem bana yağmurlu havada su vermezdi be[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
Bilgisayar bağımlısı yüzünden ÖSS'i kaybetmiştim. Bir daha öyle yapmayacağım ÖSS ye geçip süper ve uzun ömürlü bilgisayarı alıp HL2 ve DOOM'u oynayacağım tüm vaktiyle[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
  • Yeni Oluştur...