Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 laflara gel. bi buna uyuz oluyorum bi de türkiyenin %99'u müslüman masalına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ardeth said: Napolyonn said: viktor eğer çoğu komşunla anlaşamıyorsan demek ki sorun sende. burda çoğumuzla anlaşamıyorsun gibi duruyor ama hayırlısı abi of şu critin üstünden 3 gün geçmiş hala dumanı tütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 seraphiel said: hadi tayyibin ne olduğu belli de, bu söylemleri ciddi ciddi yiyen milyonlarca sazanın zeka seviyesini eleştirince lümpen oluyorum. mavi en güzel renk diyerek diğer renkleri seven insanları salak ilan etmek gibi bir şey de ondan kankie :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 cahilliği iyi kullanıyo reisimiz skdjfksdjfksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: einstein ateist değildi, olmamış. Einstein ateist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 napolyon ne derse tersi doğru oldugu için einstein ateist, olmuş. diye değiştiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bırak Einstein onların olsun lath, şakirtlerin tek dayanağı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 einsteinin dinini birakin da yaptiklarina kafanizi calistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ege lan geldim istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ardeth said: Cons said: Napolyonn said: Tesbih said: Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz sorgulamayı bilen insan atayist olmaz ama o başka konu eet müslüman olur ahah evet devamının bu olarak gelmesini çok istedim iyi gülerdim gerçi yine güldüm AHAHAHAHHAH abi sabah sabah ne güldüm belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi şu adama kimse bişi yazmasa 1 haftada falan gider belki hadi be hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yazın abi gitmesin adam.net eğlence adam yani gülmedigim postu yok.forumda herkes aynı fıkırde olursa tartışıcak adam kalmaz zaten hem.ne kadar düz ve ABDS de olsa adamda konussun gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 erdogan zamaninda ben ateistlerin de basbakaniyim dememis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 taocularin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 erdoganin demedigi sey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 dediklerinden sorumlu degil ki adam, prompterda ne yaziyosa onu okuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar