vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 arkadaslar cepten faceye giriyorum fakat online olanlar görünmüyor bu nedenle msjda atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 feys'e olucak.. face diye okunmaz o faceye diyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 telefon nedir ? BB icin app vardi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 cebin delik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 mesaj atamamanın online olup olmamalarıyla olan ilgisini çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 screwy said: feys'e olucak.. face diye okunmaz o faceye diyesin okundugu gibimi yazmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 face'e olucak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 c5 nokıa online olanlarla bı sohbet penceresi acıyon o yok zaten online olanlarda görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 screwy said: face'e olucak yani yanılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çünkü 0(fakir).facebook.com dan giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hangi telefondna giriosun mesela direk tarayıcıdan facebuk diye girdiğinde pek bir şey olmuyor app yukle öyle gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar