Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-S.Prag Şampiyonlar ligi maçı

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

ben hiç sanmıorum gruptan çıkabilceenizi lyonla united yer sizi abi hatta prag da kendi sahasında yener :) ama olsun avrupadaki ikinci falan galibiyetiniz bu :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 16 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
futbol da şans oyunu. gel gör ki gs de şansa uefa yı aldı.

e oha
nerde bal var çakim. her takımı eze eze yendik be kardeşim.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 16 Eylül 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaledibinden Henry nin vurduğu kafanın bula bula gidip taffarel çarpması. Martin keown un nerdesy çizginin üzerinden topu auta göndermesi(altın gol hep bunlar diye hatırlıyorum)gibi bir çok net gol pozisyonu var maçta arsenal in bunlar "bal" değildirde nedir.

Finalden önceki maçları pek hatırlamıyorum onun içiin birşey söyleyemeycem.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

hakanin atııgı gollerde baldı dimi nasıl atsın allhın sabanı o golleri carpılacaksınız ya valla allah adamı tas eder diyin sevmiyoz kupa kazandınız hazmedemiyoz tamam ama bole seylerele gelmeyin

[Bu mesaj Moss tarafından 16 Eylül 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 16 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
Kaledibinden Henry nin vurduğu kafanın bula bula gidip taffarel çarpması. Martin keown un nerdesy çizginin üzerinden topu auta göndermesi(altın gol hep bunlar diye hatırlıyorum)gibi bir çok net gol pozisyonu var maçta arsenal in bunlar "bal" değildirde nedir.

Finalden önceki maçları pek hatırlamıyorum onun içiin birşey söyleyemeycem.

1) bütün maç boyunca bizim daha çok pozisyonumuz vardı. daha baskın oynayan takım bizdik. Maç bizim kontrolümüzdeydi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon vermiş olabiliriz belki. Keown'n ise öle bi pozisyonu yoktu hatırlamıyorum yani
2) bizim direğimiz var maç içinde, bu da bizim şansımız di mi çok ballıydık.
nedir bu çekememezlik hala be.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 16 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
e balsız kupa alınmaz ki.

Yani tüm avrupa klüplerinin harcadığı milyon dolarlar, yöneticilerin girdiği riskler ve yaşadıkları stresler, oyuncuların haftanın 6 günü günde 8 saat çalışmaları, ekip olmak için harcanan süreler ve yazmaya devam ettikçe uzayacak bir liste...tüm bunların sonucunda bir çok takım elde ettiği kupalar varken....

...Ve bizim söyleyeceğimiz bu işin balsız olmayacağı....

Atam bir çok kez ne güzel vurgulamış, "çok çalışmak" fiilini, nedense bizler bu gerçek yerine başka yerlerde arıyoruz cevapları.

Şans faktörü siz ancak değerlendirirseniz işe yarar, işinizi şansa bırakmadan kazanmak için çok çalışırsanız zaten size gelen fırsat sayısını artıracaksınızdır. Büyük yada küçük her başarının arkasında yatan temel şeyler vardır, Azim, Çalışkanlık vb.gibi.

Tüm bunları gözardı edip başarıyı "bal" faktörü gibi bir şeye dayandırmak kişisel fikrim olarak komik kalıyor.

[Bu mesaj Kumadam tarafından 16 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...