-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 iki pas yapmamalarının nedeni savunmada olmalarrdır blki ne dersin? oyun a baktınmı acaba hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tatsız oyun,3 puan[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben hiç sanmıorum gruptan çıkabilceenizi lyonla united yer sizi abi hatta prag da kendi sahasında yener :) ama olsun avrupadaki ikinci falan galibiyetiniz bu :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu oyunla zor lyon ve m.utd ama daum da inanılmaz hani ersun yanalla söz kesmiş adam oyuncu değiştirmicem die.[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kötü oynadık kazandık top sevmedi adamları[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bıdahkı macta da puan alırsanız cıkarsınız grup dan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Evny, 15 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki: bu rüştü olmasa fener napar bilinmez. lol[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla bi daaki maça puan alırlarsa helal olsun karambole çeyreke çıkarlar efsane olurlar bilmiom yane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 nasıl garanti bir maç daha alırsanız :) bu arada birdahaki maç ne zaman nerede kiminle? manuyla mı[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 1maç daha alırsak garantimi ehah:D[signature][hline]Şampiyon [i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 10 puan alan takım ilk ikiyi garantiler bu gurupta[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Silthanas, 15 Eylül 2004 23:46 tarihinde demiş ki: e futboldan anlamayan fener taraftarina gore bla bla tabii bunlar.. futboldan anlamak: "ole olsaydi bole olurdu" demekse haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya beyler ben maçtaydım migros ta açılan bayraklar mükemmeldi o bayrakları netten nerden bulabilirim.. birdaha görmek istiyorum tüylerim diken diken oluyo :p[signature][hline]Dilimize sahip çıkalım yabancı ülkeler bize sahip çıkmadan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 maçtan sonra bi açıklama dikkatimi çekti bi yazarımız rüştü fbde 9 yıl oynadı ama 9 yılda yapmadıgı antremanı rüstüye barcada 9 ayda yaptırmışlar helal olsun dedi walla ii konustu..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: fizban, 16 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki: futbol da şans oyunu. gel gör ki gs de şansa uefa yı aldı. e oha nerde bal var çakim. her takımı eze eze yendik be kardeşim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 16 Eylül 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 fizban allahaskına bı mac solesene bal ıle kazandıgımız. tek 1 tane sole...[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 simdi gs nin hakkını yememk lazım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kaledibinden Henry nin vurduğu kafanın bula bula gidip taffarel çarpması. Martin keown un nerdesy çizginin üzerinden topu auta göndermesi(altın gol hep bunlar diye hatırlıyorum)gibi bir çok net gol pozisyonu var maçta arsenal in bunlar "bal" değildirde nedir. Finalden önceki maçları pek hatırlamıyorum onun içiin birşey söyleyemeycem.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hakanin atııgı gollerde baldı dimi nasıl atsın allhın sabanı o golleri carpılacaksınız ya valla allah adamı tas eder diyin sevmiyoz kupa kazandınız hazmedemiyoz tamam ama bole seylerele gelmeyin [Bu mesaj Moss tarafından 16 Eylül 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: WinterWolf, 16 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki: Kaledibinden Henry nin vurduğu kafanın bula bula gidip taffarel çarpması. Martin keown un nerdesy çizginin üzerinden topu auta göndermesi(altın gol hep bunlar diye hatırlıyorum)gibi bir çok net gol pozisyonu var maçta arsenal in bunlar "bal" değildirde nedir. Finalden önceki maçları pek hatırlamıyorum onun içiin birşey söyleyemeycem. 1) bütün maç boyunca bizim daha çok pozisyonumuz vardı. daha baskın oynayan takım bizdik. Maç bizim kontrolümüzdeydi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon vermiş olabiliriz belki. Keown'n ise öle bi pozisyonu yoktu hatırlamıyorum yani 2) bizim direğimiz var maç içinde, bu da bizim şansımız di mi çok ballıydık. nedir bu çekememezlik hala be.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 e balsız kupa alınmaz ki. arsenalin kaçırdğı penaltılar adamlar kazma olduklarından değildi herhalde. zevk olsun diye direğe nişanlamadılar yani :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 biz bu guruptan rahat çıkarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: cemad, 16 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki: e balsız kupa alınmaz ki. Yani tüm avrupa klüplerinin harcadığı milyon dolarlar, yöneticilerin girdiği riskler ve yaşadıkları stresler, oyuncuların haftanın 6 günü günde 8 saat çalışmaları, ekip olmak için harcanan süreler ve yazmaya devam ettikçe uzayacak bir liste...tüm bunların sonucunda bir çok takım elde ettiği kupalar varken.... ...Ve bizim söyleyeceğimiz bu işin balsız olmayacağı.... Atam bir çok kez ne güzel vurgulamış, "çok çalışmak" fiilini, nedense bizler bu gerçek yerine başka yerlerde arıyoruz cevapları. Şans faktörü siz ancak değerlendirirseniz işe yarar, işinizi şansa bırakmadan kazanmak için çok çalışırsanız zaten size gelen fırsat sayısını artıracaksınızdır. Büyük yada küçük her başarının arkasında yatan temel şeyler vardır, Azim, Çalışkanlık vb.gibi. Tüm bunları gözardı edip başarıyı "bal" faktörü gibi bir şeye dayandırmak kişisel fikrim olarak komik kalıyor. [Bu mesaj Kumadam tarafından 16 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Başkasının hatası sizin için şans olamaz, şans lotto'dan milyarlar çıkmasıdır. Çalışırsınız, kazanmak için mücadele edersin, en az hatayı yapan başarı olur. Buna bal yada şans demek bence haksızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar