inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Cod4 turnuvasına katılan starcraftçıların inanç hallerinden bir kare... http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247360_177073559014381_112339052154499_392555_3859985_n.jpg Duvar dibinden sırayla; SC2ci|Pentagram SC2ci|Sleeep SC2ci|Adolf (inyourmind) SC2ci|Zero SC2ci|Marine (Anzelot) Final maçından daha çok izleyici toplayan tek maçımızdan zaferle ayrılmanın verdiği inanç Sleeep'in yüzünden çok rahat okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 GURURUMUZSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 lan haha bu pent ne boş adamdır ya. vurulmuş orda da izliyor oyunu, etkisiz eleman mıdır nedir anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 4-8'den 13-11'e getirerek A GREAT COMEBACK yaptık... turnuvanın ciddi ciddi en çok izlenen maçıdı arkamızda maçın sonlarına doğru 3 sıra insan bizi izliyordu (türk halkı mazlumun yanındadır) turnuva prolarından adamlar , final maçı bukadar izlenmez vs tadında yorumlar yaptı :D inandık başardık resmen sesim kısıldı sc2de almadığımız zevki aldık 5imiz de :D tüm adamlar ölüyor rakipten bizden sadece 1 adam ölmüş oluyor ; pentagram... herkes rakipten birini öldürüyor ,birisi bizden birini öldürüyor ; pentagram adam çok kötüydü zaten genel olarak benim zero anzelot ve pentagram 6 7 6 7 tadında killerimiz vardı :D inyourmindda 45 civarıydı sırtladı bizi bir sonraki tur 0-13 yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bağrışlarımızı halen unutamıyorum Sleeep ile.Gün içerisindeki kısık sesle konuşmalarımız da cabası idi.Türk halkı hakkatten mazlumun yanında oldu ve kafedeki bütün cod4 izleyicileri maç bitiminde arkamızda bizle birlikte seviniyorlardı ve herkes gördü ki tecrübe değil inanç maç kazandırırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ULAN ALLAH BELANI SİLİP. oyunun kilit anlarında el aldım la.11-10 yapan benim 3 adam vurup hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 diğer takımın elemanları inyourmind i takımlarına alma planları yapıyodu gizli gizli yakaladım fısıldaşırlarken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Tempest said: diğer takımın elemanları inyourmind i takımlarına alma planları yapıyodu gizli gizli yakaladım fısıldaşırlarken :p Beni ne HWA'lar ne Protective'ler istediler de ben varmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bravo kankiler her alanda fetihlerinizi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bugünü kaçırdım ya yanarım ona yanarım :~( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sleeep said: tüm adamlar ölüyor rakipten bizden sadece 1 adam ölmüş oluyor ; pentagram... herkes rakipten birini öldürüyor ,birisi bizden birini öldürüyor ; pentagram ulan ne güldüm şuna ya, Bomba atışı nasildi asıl ya. Duvara carptırıp kendisine geri dönüo bi de kaciyo ya kendi bombasından sadkjjksadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 haha ya abi.ben gayet başarılı oynadım.taktik icabı bazen ölen insanlar olur.bende öyle öldüm hep.sayemde düşmanın yerini gördüler. ve ben oyuncuları yönlendirdim.ben yaraladım onlar öldürdü. BUDUR YANİ, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pentagram'ın yaptığı taktiksel ve stratejiksel olarak büyük önem taşıyordu ve gerçekten işe yaradığını gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Takım için kendini feda etmiş. Ne diyelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Takımı vitaminsiz gördüm bilare alıp bbq+bira ile sişirmek lazım biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 inyourmind'ı CoD4'e transfer ediyoruz, kısa sürede top team seviyesine gelebilir kljsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tonbaliklimakarna said: inyourmind'ı CoD4'e transfer ediyoruz, kısa sürede top team seviyesine gelebilir kljsdf CoD4'e de geliriz ayıpsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hahah mükemmel bir gündü walla. Adamların yüz ifadelerini göremedik ama geri dönüş yaparak bir takımı elemek çok zevkliydi. Oradaki konuşmalarda da şunlar vardı - Abi COD4 giriş beleş girelim. - Tabi - Tamam lan! - Bende varım - Alırız her türlü - Cod4 ne abi nasıldı o ama oynarım - Tamam ismimizi yazdırıyorum. - Abi ciddimisin, hadi ya, yok abi ben bilmiyorum bu oyunu hiç - Bunun bıçağı yok laaann mermi de yok - Abi v ile bıçak sallıyor ilk oyun bıçaklı olur. - Ahaa indirdim adamııııı!..... - Ah be abi o bendim :S - A ya gidiyoruzz A yaa gidiyoruz... Yakındakilerine B ye gidiyoruz. - Tabi ben duymadığım için A ya gidiyorum ve olum adamlar burada burada dikkat edinn!.... - Bu oynayanlar SC2cilermiş - Abi final bu kadar izlenmez ahaha adama bak kendi takımından birini vurdu.. ama yendiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 oyungurudaki haberde codçuların birinin bizle ilgili yorumu :D NANOwner said: aynen çok komikti maçtan bazi izlenimlerim : 1- Duvar geçiriyo lan !! 2- Git baska yere pus gelme buraya !! 3- AKU ya susturucu takmak 4- Bombu çözmek yerine bomba bomb atma taktiği 5- 5 kişi harabe korumak 6- Karşısına adam çıkınca yanlışlıkla T ye basip ''Nie gitmio bu lan '' demesi 7- Kim ses yapti ? !!! 8- Bombalari atin belki adama çarpar 9- Kurdu mu ? Kurdu mu ???? 10- Kaç saniye kala patliyo bu ? ? 11- Bana bu silah iyi dediler (mp44) sonra vendettanın genel olarak fps oyunlarına geçtiği kısa özet "+ (crosshair) ı rakibin üstüne getir mousea tıkla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi yalnız bizim bir maçımız daha varmış ve girmemişiz :S Alırdık kesin tühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bursat said: abi yalnız bizim bir maçımız daha varmış ve girmemişiz :S Alırdık kesin tühh ff verdik ya , sc2 çok uzucaktı ona da gitsek 13-0 dan sonra gazımız kalmadı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 OyunGuru'daki başka bir yorum :D weled said: SC2 Takımının polisiye dizilerden esinlenen 1-2-3 diye sayıp içeriye girme taktiğide unutulmamalı Sleeep sizin Pentagram ile olan taktik akıllara kazınmış resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 HAHAHAHhahahaha abi işte bilmediğimiz oyunda bile strateji ile kazandık bu arada o t ye basıp, ' gitmiyor lan bu ' diyen benim HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 TD)Pentagram said: HAHAHAHhahahaha abi işte bilmediğimiz oyunda bile strateji ile kazandık SC'cinin hali de bir başka oluyor işte nalet gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 TD)Pentagram said: HAHAHAHhahahaha abi işte bilmediğimiz oyunda bile strateji ile kazandık bu arada o t ye basıp, ' gitmiyor lan bu ' diyen benim HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH kihkihkih bende itiraf ediyorum takım arkadaşını vuranlardan biride benim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar