Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 'nı nerden bulabilirim http://3.bp.blogspot.com/_O_yvkZ-00k0/TA1QQK2KXfI/AAAAAAAAAuQ/_7iSFV43ERg/s1600/tiras-makinesi-hediyelik.jpg Şu tip bişey var ve o numaralı parçaları kırıldı.O yüzden de düzgün kesemiyorum. edit: Plastik olan parçaları kastediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İşportacılarda vardır set halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Herkes bir gün Mach3 serisine dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bulamadım bakındım bi kaç yere ama philipsin kendi mağazasında falan olmaz dimi :D Tahacım okuyom ben sakalları ile saçları aynı boyutta olan insanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Benim şu albümde fotolarım vardı, nerde şimdi arasam bulamam. Öyle sakal görmemişsindir derim sana. 10 senedir traş oldum birfiil alet edavatla, mach3 turbo abicim. 10 çekişle sinekkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İşte abi sinekkaydı için tabiiki mach3 vs kullanıcam ama şu anda yapmıyorum.Zaten bankacı adam olucam yani sakalım olmıcak her türlü. Şimdi çıkartayım acısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Oo bankacı tanıdık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 balon said: Herkes bir gün Mach3 serisine dönecek Bir erkek daha ne isteyebilir ki! :D şaka bir yana şu an bende 4 bıçaklısı var Gillette'nin, Mach 3 rahatlığı yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 4 bıçağı var mıydı Gilettein... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ya şimdi saydım bendeki 5 bıçakmış gillette fusion, a.k.a Tırpan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.theartofshaving.com/static/img/images6/products/310/68022.jpg bundan lazım bundan edin hersey cok güzel olur merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 seçkin traşmakinacılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu varken gerek yok makineye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar