Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 vizyon bölümü uygun olur diye düşündüm neyse istanbulda two towers extended dvd satan yer biliyor musunuz ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Pardon extend dvd nedir?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 pop kötü bir haberim var bu konuda, bu seriyi getiren firmayla alakalı bu durum, yani korsan dışında bulma şansın yok gibi, bilmiyorum gerçi firmayı arayıp sormadım ama ideefixe'te bir üyenin yazdığını paste ediyorum buraya; Yine yeniden "extended" Buradan öfkemiz ve çığlıklarımız ilgili yerlere ulaşmıyor, ya da duymazdan geliniyor. Yav kardeşim (ilgili kimseler) şu eleştirilere bir kulak verin. Şimdiden biliyoruzki İki Kule'nin de extendid (genişletilmiş) versiyonu ülkemizde yayınlanmayacak. Niye? Birileri Umut Sanat'ın elinden şu filmin dağıtım haklarını alsın. Bakın diğer şirketler nasıl altın yumurtlayan bu tavuğun her edisyonunu yayımlıyorlar. Piyasada ipe sapa gelmez onlarca film bile bir çok sipariş alıp ilk ona girerken bir sinema olayı olan yüzüklerin efendisi'nin her türlü edisyonu satış rekorları kıracak haberleri yok. Yok maliyeti yüksekmiş, yok altyazı ve çeviriyi tekrar yapamazlarmış,mış,mış,mış...YALAN. Şunu kısaca desenize parayı nasıl olsa bu ediyondan kazandık gerisine banane diye. Bu versiyonlar dünyada bir tek bizim ülkemizde yayımlanmıyor herhalde. Yine bize korsan satıcılar düştü EYVAH! (sonrada korsana hayır denir. Adamlar talebi biliyor kardeşim... Bak nasıl para kazanacaklar görün.) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 o Extended geleceği yok gibi ama şöyle birşey bekliyorum Lort un 3 filmin extended larinin bir araya getirip süper multi manyak bir set istiyorum.Mesela Matrix in yakına bir seti çıkacak 10 DVDlik[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 da işte Türkiyeye gelmeyebiliyor nedense o tip bir set zaten olması lazım yabancı sitelerde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 tesadufen bir d&r da gordum diye hatirliyorum. bir bak istersen.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 amazon dan niye getirmiyorsun pop?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 türkçe alt yazılı daha hoş olur diye düşündüm ama bulamazsam mecburen öyle yapıcam yada korsan top umut sanat[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Pop yat kalk dua et ingilizce alt yazısı duyma engelliler için olmasın. "You shall not pass!" "" "" "" Sinir bozucu oluyor.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ehe ona alıştım artık evde baya dvd ve vcd var 10 tanesi kesin böyle crowda görmüştüm ilk :) karga gakladı falan yazıyodu oeh nasıl yani sagırmıyız biz dedigimde uyanmıştım olaya :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Benim gladiator öyle, dışardan aldıydım zaten. Germenlerle olan savaşı düşün artık ; "" "" "" Hele ev sahnesi, amanın... "" "" EHaha.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 pianist'i oyle izledim ben. cok feci. adamlar bir de yorum yapmislar,`bombarding sounds are deafening` falan gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 e sagır tamam da öldüğünü görmüyor mu adamın? körler içinde yapmışlar galiba :-)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yok canım öyle ekranda adam ölürken men dying yazmaz zaten ama mesela bir savaşta ekranda olmayan insanların bağırmaları çığlıkları falan yansıtılır genelde eh yani körler için yapıp göremeyen adama olayı anlatmak için ekrana yazı yazmak da ayrı bir lazlık olurdu zaten ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar