Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

two towers extended dvd arıyorum


Popeye

Öne çıkan mesajlar

pop kötü bir haberim var bu konuda, bu seriyi getiren firmayla alakalı bu durum, yani korsan dışında bulma şansın yok gibi, bilmiyorum gerçi firmayı arayıp sormadım ama ideefixe'te bir üyenin yazdığını paste ediyorum buraya;

Yine yeniden "extended"

Buradan öfkemiz ve çığlıklarımız ilgili yerlere ulaşmıyor, ya da duymazdan geliniyor. Yav kardeşim (ilgili kimseler) şu eleştirilere bir kulak verin. Şimdiden biliyoruzki İki Kule'nin de extendid (genişletilmiş) versiyonu ülkemizde yayınlanmayacak. Niye? Birileri Umut Sanat'ın elinden şu filmin dağıtım haklarını alsın. Bakın diğer şirketler nasıl altın yumurtlayan bu tavuğun her edisyonunu yayımlıyorlar. Piyasada ipe sapa gelmez onlarca film bile bir çok sipariş alıp ilk ona girerken bir sinema olayı olan yüzüklerin efendisi'nin her türlü edisyonu satış rekorları kıracak haberleri yok. Yok maliyeti yüksekmiş, yok altyazı ve çeviriyi tekrar yapamazlarmış,mış,mış,mış...YALAN. Şunu kısaca desenize parayı nasıl olsa bu ediyondan kazandık gerisine banane diye. Bu versiyonlar dünyada bir tek bizim ülkemizde yayımlanmıyor herhalde. Yine bize korsan satıcılar düştü EYVAH! (sonrada korsana hayır denir. Adamlar talebi biliyor kardeşim... Bak nasıl para kazanacaklar görün.)
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe alt yazılı daha hoş olur diye düşündüm ama bulamazsam mecburen öyle yapıcam yada korsan

top umut sanat[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ona alıştım artık
evde baya dvd ve vcd var 10 tanesi kesin böyle

crowda görmüştüm ilk :) karga gakladı falan yazıyodu oeh nasıl yani sagırmıyız biz dedigimde uyanmıştım olaya :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım öyle ekranda adam ölürken men dying yazmaz zaten

ama mesela bir savaşta ekranda olmayan insanların bağırmaları çığlıkları falan yansıtılır genelde

eh yani körler için yapıp göremeyen adama olayı anlatmak için ekrana yazı yazmak da ayrı bir lazlık olurdu zaten ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...