Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ikinci dünya savasından kalma amerikan ordusu gaz maskesi çantasına koyuyorum herseyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ahahaha ulan birkeresinde uyku mahmuru adam benim montu alıp gidiyo sanmıştım ceplerini kontrol etmiştim adam wtf şeklinde baka kalmıştı.Sonra benim olmadığını anladığımda *poker face* yapıp uyuyor numarası yapmıştım. Buda küçük bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 stimpak said: paspatur said: İstanbul-Bodrum var mı rahat hat. Bi tek izmir ankara bursa diye biliyorum antalya'ya falan da var, vardır illaki. online baktım, yokmuş ehehe. antalya-istanbul var rahat hat. antalya-izmir yoktu bi ara başladı mı bilmiyorum. ama saçmadır ki 2 saat antalya-ısparta arasında günde 2 sefer var rahat hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 dasaaa said: uçak? korkuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 küheylan said: stimpak said: paspatur said: İstanbul-Bodrum var mı rahat hat. Bi tek izmir ankara bursa diye biliyorum antalya'ya falan da var, vardır illaki. online baktım, yokmuş ehehe. antalya-istanbul var rahat hat. antalya-izmir yoktu bi ara başladı mı bilmiyorum. ama saçmadır ki 2 saat antalya-ısparta arasında günde 2 sefer var rahat hat. daha az yolcu, daha pahalı bilet fiyatı, daha sık sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 O günü hareketli yorucu geçirebilirsiniz, 1 gün önceden uyumazsanız uyku gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kamil koçun rahat hat diye bi olayı var. otobüsle bi yerlere gidecek olduğumda onu kullanıyorum ben. tekli taraftan alıyorum koltuğu da. zaten baya bi geniş oluyor koltuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 küçükken85-95 arasını varsayıyorum ki,81 liyiz icabında,0302 ler vardı,hıncahınç doluydu,bir keresinde karsa gidiyorduk,ankaramıydı neydi,oralarda patlıcan musakka yemiştik kardeşimle,cırcır olduk haliyle , siz diyin 5 milyon ben diyim 10 milyon kere otobüsü durdurmuştuk,şöför amca,şöför amca kenara çeksene diye,tabii otobüsün ortalarında olmazsa olmazı,kücük sandalyeler konurdu,sigara serbestti yahu en güzeli ofki ne of otobüs aynen şöyleydi:D müzikte imba bu arada ahahahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sakar şakir- çok komik XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Vay anası millet 11-12 saate çok demiş ben ist-trabzon 16 saat gidiyorum.Zamanda çabucak geçiyo valla hiç bişey anlamıyorum.Eskiden kitap+müzik giderdi şimdi lcdler gelince daha güzel oldu.Hava aydınlıkken kitap.Akşam film gece müzik cillop :) Tabi bi çanta dolusu yicekte taşıyorum.Cips çikolata meyve suyu kek fln yoksa zor geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bi psp kirala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 11 sayfa ne tartışınız bu kadar ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 O değil de Varan'larda fırın var. Adamlar ufacık otobüse onu bile sığdırmış, pizza falan veriyolar, sabah da nutella var kahvaltıda (40 çeşit şey var da en güzeli nutella:)),kızarmış ekmekle birlikte mis. Gerçi ucuzlayan uçak biletleriyle ebraber bu adamlarda maliyeti kısmış olabilirler, bayağıdır binmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 PZero said: 11 sayfa ne tartışınız bu kadar ayıp be herkesin içinde o binilen otobüsün,kaptan mahallinde olup,her şehirde bir sevgili mantığı yatıyor da ondan belki ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ahaha, o her şehirde sevgili muhabbetine canlı şahit oldum. Tam 1 sene önce Kamil Koçla Marmarise gittim. Otobüs Setra, normal hat, akşam 10 seferi, en ön sağ tarafta arkadaşla oturuyorum. 1.95 boy var, koridor tarafında rahat gitmiştim. Bende uyuyamam öyle kolay kolay, cin gibi gözler açık etrafı izlerim gecede olsa. Vallahi LCD fln yalan dolan, arasıra uyuklamalarım dışında sürekli şöförle muavinin muhabbetini dinledim, inanılmazdı. İzmir'e doğru adam birilerini arıyor, bi kaç yerleşim biriminde kadınlar cama fln çıkıyor, el sallıyor, bizimki korna fln basıyor. Cidden komediydi. Ayrıca İzmir'e doğru uyuklayan otobüs şöförüde gördüm canlı canlı, zikzaklar çiziyordu. Ama çekilmez sonuçta 11 saat yol otobüsle, mümkün olduğunca uçak her türlü. Güney rotalarını arabayla gitmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar