Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun otobüs yolculukları

Tesbih

Öne çıkan mesajlar

stimpak said:

paspatur said:

İstanbul-Bodrum var mı rahat hat.
Bi tek izmir ankara bursa diye biliyorum

antalya'ya falan da var, vardır illaki.

online baktım, yokmuş ehehe.

antalya-istanbul var rahat hat. antalya-izmir yoktu bi ara başladı mı bilmiyorum.

ama saçmadır ki 2 saat antalya-ısparta arasında günde 2 sefer var rahat hat.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

stimpak said:

paspatur said:

İstanbul-Bodrum var mı rahat hat.
Bi tek izmir ankara bursa diye biliyorum

antalya'ya falan da var, vardır illaki.

online baktım, yokmuş ehehe.

antalya-istanbul var rahat hat. antalya-izmir yoktu bi ara başladı mı bilmiyorum.

ama saçmadır ki 2 saat antalya-ısparta arasında günde 2 sefer var rahat hat.

daha az yolcu, daha pahalı bilet fiyatı, daha sık sefer
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken85-95 arasını varsayıyorum ki,81 liyiz icabında,0302 ler vardı,hıncahınç doluydu,bir keresinde karsa gidiyorduk,ankaramıydı neydi,oralarda patlıcan musakka yemiştik kardeşimle,cırcır olduk haliyle , siz diyin 5 milyon ben diyim 10 milyon kere otobüsü durdurmuştuk,şöför amca,şöför amca kenara çeksene diye,tabii otobüsün ortalarında olmazsa olmazı,kücük sandalyeler konurdu,sigara serbestti yahu en güzeli ofki ne of
otobüs aynen şöyleydi:D

müzikte imba bu arada ahahahahahahhaa

Sosyal ağlarda paylaş

Vay anası millet 11-12 saate çok demiş ben ist-trabzon 16 saat gidiyorum.Zamanda çabucak geçiyo valla hiç bişey anlamıyorum.Eskiden kitap+müzik giderdi şimdi lcdler gelince daha güzel oldu.Hava aydınlıkken kitap.Akşam film gece müzik cillop :)
Tabi bi çanta dolusu yicekte taşıyorum.Cips çikolata meyve suyu kek fln yoksa zor geçer :)
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de Varan'larda fırın var. Adamlar ufacık otobüse onu bile sığdırmış, pizza falan veriyolar, sabah da nutella var kahvaltıda (40 çeşit şey var da en güzeli nutella:)),kızarmış ekmekle birlikte mis. Gerçi ucuzlayan uçak biletleriyle ebraber bu adamlarda maliyeti kısmış olabilirler, bayağıdır binmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha, o her şehirde sevgili muhabbetine canlı şahit oldum. Tam 1 sene önce Kamil Koçla Marmarise gittim. Otobüs Setra, normal hat, akşam 10 seferi, en ön sağ tarafta arkadaşla oturuyorum. 1.95 boy var, koridor tarafında rahat gitmiştim. Bende uyuyamam öyle kolay kolay, cin gibi gözler açık etrafı izlerim gecede olsa. Vallahi LCD fln yalan dolan, arasıra uyuklamalarım dışında sürekli şöförle muavinin muhabbetini dinledim, inanılmazdı. İzmir'e doğru adam birilerini arıyor, bi kaç yerleşim biriminde kadınlar cama fln çıkıyor, el sallıyor, bizimki korna fln basıyor. Cidden komediydi. Ayrıca İzmir'e doğru uyuklayan otobüs şöförüde gördüm canlı canlı, zikzaklar çiziyordu. Ama çekilmez sonuçta 11 saat yol otobüsle, mümkün olduğunca uçak her türlü. Güney rotalarını arabayla gitmeyi tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...