kavun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şimdi battlefield'i orjinal aldım.bunu register etmeliyim değil mi?cdkey kullanım açısından.yanlız aklıma şu takıldı register edince cdyi sadece ben mi kullanıyorum?arkadaş öyle dedi ama bence öyle değil!çünkü aynı cdkeyi başka pcye yazarsak yine online bölüme girmez mi?arkadaş şöyle dedi o aktif olacak ve sadece sen kullanabilecen.ben anlamadım bana anlatır mısınız?sadece benim kullanmam ancak cdkeyi çaldırmamakla mümkün olur.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yada bana biri adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oyunu online oynamak için register etmene gerk yok cd key birden falza pcde kuallnılabilir ama ynı anda aynı cdkeyi kuallnan oyunlar online oynayamaz[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 teşekkürler :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar