Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Off ya of... Bu sene Lise3 olacaktım fakat sadece sosyal sınıfına alınıyorum :( Ortalamam da %25miş... O yüzden Lise 2 Fen bölümü tekrar yapıyorum,yapmak zorundayım... Şimdi keşke geçen sene çalışsaydım diyorum. Siz siz olun aklınızı başınıza devşirin. Bide yeni arkadaşlar olacak şimdi of nasıl alışacam ya hazırlık okumuşlara[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Lise 2'de tekrar yok diye biliyordum ben ama?[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kötü olmuş valla aynı sınıfı tekrar okumak kadar kötü bişi yok.[signature][hline]Şampiyon [i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Geçmiş ola[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Evet Lise2'de tekrar yok doğru fakat şuan bu ortalamayla üniversiteyi kazanma şansım yok. O yüzden tekrar okumam lazım :( Sağolun[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kötü bir durum neyse bu sene yaparın inş.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 allah kolaylık versin.bence o hzrlık okuyanlara nasıl alı$çam flm diye takma sonuçta onlarda sen ben gibi bi insan ayrıyetten sen onlardan bi ya$ buyuk ve lise 2 bakımından daha deneyimlisin.böyle dü$ün derim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Yok zaten hazırlık okumuşlar benimle aynı yaşta :) Fakat bizim okul öyle bir okul ki,hazırlık okumuşlarla okumamışlar çok farklı insanlar. Yani hazırlık okumamışlar acayip temiz insanlar,hazırlık okumuşlar onlar gibi değil. (Hazırlık sınavı sadece ingilizce sınavından ibaret)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hmm.ben senide hzrlık okudun saydım ondan öyle dedim :).benim bildiğim hzrlık okuyanlarla normal öğrencileri bi sınıfa koymazlar (en azından bzm okulda öyle).ya$ı sil o zmn gene lise 2 konusunda onlardan deneyimlisin :).sen kimseye bi$i demedikçe gelip durduk yere laf atçak,dala$çak kdr serseri flnda değildir herhalde bu süperler?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Sizin okul hangisiyse öğretmenleri akıllıymış. Bizim okulda karma koyuyolar,büyükler küçükleri eziyo berbat bişey[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hehe yazık walla ne diyim.bizim okulda süperlerin üstüne çok dü$üyorlar =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aynen valla biz süperken müdür yardımcıları cicim takılıodu bizle.. şimdi lise iki olduk bize bağırıp şimdiki hazırlıkalra cicim takılıo :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aramıza hos geldin tek fark ben hazırlıkta kaldım 3 yıl once ehi[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 16 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende saint benoit'te hazırlıkta kaldım.şimdide atacan koleji diye biryerde hazırlık okuyorum :).baya bir sene kaybettim yani :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kabalasmak ıstemıom lutfen bu laflardan alınma eheh cıft dıkıs olur . yada en azından cıkan soruları fln bılıondur eeeheh[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar