TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 beyler ben oyuncu girdiginde asagida Hosgeldiniz ... yazmasını istiyorum bunu events la nasıl veririm birde sphere 55i açıldıgında bir sürü ıvır zıvır çıkıyor onları nasıl kaldırırm böyle bişey yaptım fakat olmadı on=@login src.events +hos [events hos] on=@login src.rm Hosgeldiniz... on=@logout src.rm Gule Gule bunu yaptım kaydettim scp olarak gözüküyor fakat işlemiyor
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yanlış yapmışsın adama event verince on=@login neden ekledinki olmaz tabi. login'i kaldı sadece src.rm hoşgeldin. dersen olacak.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Scripti nasil yapicağini bilemiyorumda oyuncu log outa bastiğinda çikan yaziyi nasil görücek?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 onu goremeyecek zatende girişteki olayda yanlış. girişte mesaj vermesi iiçin şöyle yap spheretables.scp'de idi sanırım orada playerclass'ın altında on=@login src.sysmessage hoşbuyurdunuz. bole olur.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 beyler yaptım eventsız yaptım fakat o sphere 55i cart curt yazıyor ya ilk basta onu nasıl silecez ... silinmiyorsa diğerlerini nasıl silecez bakıyorum bulamıyorum
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 onu silmek için hex'le spheresvr.exe ve client'e dalman lazım.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 there others 0 players fln onlarıda mı hexle hallediyoruz yoksa bir çözüm yolu varmı ?
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 revision nereden indirecem ya sphere55i ile uğraşılmaz gerçekten
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 [events osman] on=@login src.sysmessage 'e ho$geldiniz spheretables'in altina [eof]un ustune events +e_osman olmasi lazim[signature][hline] curious about me ? photos
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 msn varmı benim msn [email protected] ama mail degil bu sadece msn
Öne çıkan mesajlar