Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard Status

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 15 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
Barretta scripti olan var mı ? Ultima-Strike'a başka nasıl bir şey gerekir şu an hayal edemiyorum.

komik cocuk daha silencerın anlamayacagı ve daha onceden soyledigim gibi Biz Ultima Online ve Counter-Strike Serverlarını AYRI AYRI acmak icin bu olusuma girdik bir tur online gaming sitesi ama sadece cs ve uo olan bir online gaming sitesi(her ne kadar baskaları anlamasada boyle)[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Mesaj tarihi:
Xharlaon staffdan atildin diye ben her gördüğünde anlamsız mesaj atıp tahrik etmeye çalışman bende gülme etkisi yapıyor.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Whea gelirse eğer kendi söyler staffmiydin değilmiydin kendi atdi zaten seni[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoq boyle bir olay inanmıyorum yemin ederim inanmıyorum anlatamıyorum sanırım sizin shardınızda ne oynadım nede stafftım olm işinimizmi yok deli etmeyin geçende korax ile aynı durum oldu nickimi kullanan varsa s. beni ilgilendirmez ama ben deilim bunu kafanıza sokuuuuuuun.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
Mesaj tarihi:
tamam sen değilsin başkasi yinede laf atip durma bana ne garezin varsa[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

Mesaj tarihi:
tmm yanlış anlaşılma kapansın bir daha ne bulaşırım ne selam veririm :)
walla ne bu ya herkes staffından atmış bizi zauhauh[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
Mesaj tarihi:
Bu bizim suçumuz değil cidden bugün dökümanlara bakarken rastladim bizde Xharloan die biri staff olmuştu Whea da atmişti.
Harfi harfine ayni demekki var öle biri[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

Mesaj tarihi:
ha bir tane daha olmuştu nereg.. boyle bir nicki olan biriside demişti buna benzer bişi adamın teki bilerek girio staffa ilk gün yapıo yapacağını sonra adımız kötü oluor :)
nese alışmaya başladım zaten.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
  • Yeni Oluştur...