Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard Status

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun içinde oyuncuya statusumu göstermek istiyorsun?
Yoksa websitesindemi statusu göstermek istiyorsun?
Ve yaptircağin işi söyleyerek staff ararsan insanlarda bu yarin bir gün o işi yaptirdiktan sonra beni serverindan atar şüphesi birakmiş olmuyormusun? Eğer staff ariyorsan onunla uzun vadeli çalişcağini belirtmen bence daha ideal olur.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra
Mesaj tarihi:
simdi 1. olarak ilk once yazd1g1m1 iyice bir oku ben server kapal1m1 degilmi kac kisi var felan filan diyorum sen oyun icindemi yap1caks1n diyorsun bu ilk 2 sorunun cevab1d1r ve ben staff felan aram1yorum boyle birseyde yazm1yor yaz1mda sadece su anda web sitesinde shard status bulunan ownerlardan yard1m etmesini istiyorum bu kdr.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Mesaj tarihi:
O zaman sana şöyle söyleyim.
1.si Ben doğru okur doğru yazarım ama server açmayı düşünen birinin bu status olayini bilemiyceğini aklımdan geçirmediğim için ve buna arti olarakta bu işlemi script olarak tabir etmen nedeniyle sormak istedim oyun içindemi diye.
2.si O dediğin şey sphere klasöründeki web dosyasinin içinde zaten kendinden mevcut spherestatus.html olarak.
Ok mi? Artis artis yazcağimiza bi arama butonunu filan kullansak hadi madem kullanmiyoruz yardımcı olmaya çalışanlara biraz daha kibar olsak... Dimi? ama nerdeeee[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra
Mesaj tarihi:
Gılıçlı gantır serverı açıyosunuz heralde.
Ultima-Strike ilginç bi isim seçimi.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
1. Ultima-Strike Ultima Online ve Counter-Strike ikisinin ayr1 serverlar1n1 amaclad1m1z bir olu$um bir cesit online gaming sitesi diyebiliriz ama sadece ve uo ve cs olan bir online gaming sitesi.
2. su anda ugrast1g1m bu topici acmam1n ultima-strike ile ilgisi yoktur yeni bir shard1n sitesini yap1yorum (web tasar1m1n1,yabanc1 player ag1rl1kl1) iste shard status nas1l yap1ld1g1n1 bilmedigim icin burdan soruyorum k1sacas1 boyle. :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Mesaj tarihi:
Yalnız hayretdir bu adamların her açtığı konuda gılıçlı kantır muhabbeti kesin bi dönüyor :) görünce aklınızamı gelior nedir.

Lucterius : O gördüğün web klasörüne websharing vericeksin. Onu bi internete koymuş gibin olcaksin daha sonra onu frame arasinada alirsin layerada koyarsin tipini mipini ellersin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öyle değil öylede şuanda değil dur anlatayım.

http://makinaninipi/web/spherestatus.html böyle ayarlayabilirsin.
Daha sonrada kendi web sitende bir sayfa yaparsin siteadin.com/spherestatus.html diye yaptiğin son html nin içinede linkli gömersin frame le filan olur biter.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olur zaten gaza geldim bu konu hakkında tutorial yazicam.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

Mesaj tarihi:
Neden insanlarla ilk once laf dalasina girmeyi seciyorsun anlayamiyorum ra?. adam yardim istemis yok staff ariyorsunda bilmemne. Biliyorsan cevap ver, bilmiyorsan adamin sinirini bozucu repliklerde bulunma, ne gerek var ki? Paticik forumlari iyi guzel yardimci oluyorda.. Gerisini eternal'dan dinlemek lazim.

said:
Eternal, 14 Eylül 2004 14:28 tarihinde demiş ki:

Bu cok bilirim kuralcıyım imajlarını bırakın artık arkadaslar..Yetkili var burda varsa bir yanlıs gelir mudahalesini eder..Bir moderator maskesi takmıs geziyosunuz cogu arkadas böle suan uo emulatorleri bölümünde..
En çok tartışma cıkan sorun yaşanan bölüm burası..

[signature][hline]Love is a name, Sex is a game;
Forget the Name, Play the Game.

-Math-
Mesaj tarihi:
Ben adama bişey demedimki niye soru soran adamla dalaşayım.
Kendi yardımımı beğenmedi okumayımı bilmiorsun dedi ama şimdi kendiside anlamiştir benim okuma yazmamın iyi olduğunu.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

Mesaj tarihi:
Bir ufak yanlış anlama veya hata sezdim, hatalıysam kusuruma da bakmayın.
Sphereserver üzerinde built-in bir web server mevcut normal şartlarda shard status'u göstermek isterken server'ın açık olduğu port'a http protokolü ile de bağlanarak bakabiliyorsunuz. Ör : http://127.0.0.1:2593/spherestatus.html gibi...
İsmini unuttum, arkadaşın da belirttiği gibi, bundan sonraki adımda istediğiniz bir başka(aynı makinada olması şart değil ama ben aynı makinada olmasını şahsen tavsiye ediyorum) web server'daki sayfanın içine (php,asp,html ile) gömmek suretiyle(php/asp'de include, html'de frame) shard'ınızın durumunu gösterebiliyorsunuz.
Eğer daha özelleştirilmiş bir status script istiyorsanız bence biraz araştırın biraz uğraşın. Şahsen ben ilk başlarda çok kasmıştım, bu yüzden kendiminkini fermem :P
Mesaj tarihi:
sphere açık değilse status.html filan çalışmaz çok bilen arkadaşlar share filan demişler klasöre ama deel işte sphere bakarsanız o html içinde %client% türevi değişkenleri replace atarak gösterir sonuç itibari ile sunucu kapalı olduğunda işe yaramaz[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
sphere açık deilken zaten sphere üzerinden bilgi nasıl alırsınız bilemem. ben web serveri yokken denemiştim olmuştu bilmiyorum web server varken çalışıp çalışmadığını ama duyduklarıma gore çalışmıyordu. illa her konuda kavga edecekmisiniz? anlamadım sizleri gitti.
ra her topicde sapıtma geçende ö.m'da laf attın her topicde adına kavgalar gormek insanı çekilemez bir çileye sokuyor.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 14 Eylül 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
sphere açık deilken zaten sphere üzerinden bilgi nasıl alırsınız bilemem. ben web serveri yokken denemiştim olmuştu bilmiyorum web server varken çalışıp çalışmadığını ama duyduklarıma gore çalışmıyordu. illa her konuda kavga edecekmisiniz? anlamadım sizleri gitti.
ra her topicde sapıtma geçende ö.m'da laf attın her topicde adına kavgalar gormek insanı çekilemez bir çileye sokuyor.

Bu topicde kimseyle kavga etmedim kimsede benimle etmedi.
Durduk yere sataşıp tahrik etmeyin insanı[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

• Yeni Oluştur...