Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Merkeze yakın(maks 3-5 km uzaklıkta), butik otel var mıdır bildiğiniz? Önerdiğiniz? Odaları güzel ve lüks olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 butik otel %90 para tuzağı ortalama bi 5 yıldızlı otel işinizi görür hemen hemen aynı paraya, hatta her şey dahil vs. daha ucuza getirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ne oteli ya kamp yapsana nedir bu kapitalist lüks düşkünlüğü. kamp yapanlar daha mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 İllaki butik otel lazım :P Niye, neden bende çözemedim ama patronum öyle sordu. Bende aynısını dedim gidip 5 yıldızlı otel bulmak varken butik niye diye de... Anlayamadım. Bütün bulduğum butik oteller hep merkeze 30-40km uzaklıkta. 1-2 tane yakın buldum onları da beğenmedi patron bey. Kekik ile Örsmaris idi yakın olanlar. Var mıdır sizin başka bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar