Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Giden var mıdır? otel fiyatları yemek içmek vs. baya ucuz görünüyo. en pahalı şey uçak bileti olur heralde buraya 10 gün falan gitmeye kalksam. Vize istiyolar da olayı nedir neler gereklidir falan bilmiyorum. saçma şekilde top gear izlerken gaza geldim bu sene olmasa da seneye giderim ben buraya. güzel görünüyo baya. nereye gitmeli ne yapmalı bilmiyorum da araştırmak zor değil tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben geçen yıl gittim. En kuzeyi hanoiden en güneyi saigon(ho chi minh city) ye kadar gezdim. Tr den 20 euro civarı vize ücreti ile 14 gün süreli vize almıştım.giriş ve çıkış tarihi belli. Karadan Laos'tan giriş yaptım. Kuzeyde hanoiye 3 saat mesafede halong bay körfezi görülmeye değer mükemmel bir yer. Güneye inerken na trangda yat turu yapılması gerek.çok eglendim. Günayde saigon çok kültürel aktiviteleri tiyatroları falan gidilmesi gerek.yüzyıllardır süren bi kukla tiyatrosu var ünlü.ona gittim eglenceli. Yemekler güzel zaten istediğin yemek bulunuyor ve temiz. Saigonda kurbaga yemeli. Hanoide sokakta bira içmeli. Ben gittiğim sıralar 1 dolar 18000dong du. 33 biraya 100bin dong verdim 2000 dong üstü kalsın dedim. Hosteller temiz ve rahat. 5-6 dolara klimalı tv li odalar var merkezde vs. Günlük 30 dolara yeme içme konaklama ve eglenceyi halledebilirsin. Güneyde vietnam savasından kalan müzeler, savas alanları vs gidilmeli.o bubi tuzakları görülmeli. Hatta bi yerde mg3 ak47 falan sıktırıyorlar 3-5 dolara. Ülkenin kuzeyi komünist.güneyi çakma sağcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tenk yu. yalnız uçak biletlerine bakiim dedim de. o ne lan öyle :D 8000 TL'ye falan var öeh dedim. gerçi 1800 TL civarı da var gidiş dönüş. sen nası yaptın bilet işini? anladığım kadarıyla 1 hafta kalsam bi bilet parasını zor harcarım orda eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 1 ay kalsan bilet ücreti kadar harcıyamazsın. hoi an'da çok güzel bir yer gitmişken oraya kadar gidersin. şimdi adını hatırlıyamıyorum yediğim en güzel noodle'ı hoi an'da yemiştim, zaten sokakta o tarz yemek yapan büssürü yer görürsün. fakat nha trang sahilleri pek güzel değil. öyle güzel sahil arıyorsan başka bir yere git derim. nha trang ülkenin en turistik yerlerinden biri bu arada. halong bay çok güzel oraya biraz zaman ayırmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Gitmişken ramboya selam söyle diyen oldu mu? Gerçi en son evine dönmüştü o belki tatile o da gelir bir haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Benim arkadaşta gitmişti, bolcana dolaşmıştı ve baya beğenmişti. O Singapurdaydı ordan geçmişti. Git, gör bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Fistan said: ben geçen yıl gittim. vietnam/kamboçyaya gitmek için en uygun zaman nedir? bu aylarda muson yağmurları falan varmış sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ocak sonu şubat başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar