Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elan realms yetkilileri kim acaba??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acaba elan realms yetkililerine sesleniyorum orda forumlara yazmıyorum uye oldum ama forum uyeligi acılmadı ondan simdiden bunun yeri bura degil olanlara soyliyim forumlarına uye olamdım ondan buraya yazıyorum forumlara nasıl uye olcam?? YARDIM:(
Mesaj tarihi:
Tum paticik ailesinden özürdilediğini ve bilmediğin için bu konuyu açma gereği hissetdiğini belirten mini bir mesaj at daha sonrada Jonq a pm at.
Yoksa az sonra hede hödöcüler seni fena yaparlar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne seviyeli bi muhabbet, tam mirc gibi.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Mesaj tarihi:
said:
Brook, 15 Eylül 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
Ne seviyeli bi muhabbet, tam mirc gibi.
dimi ....[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Normalde tabikide bunun yeri burası ama ana sayfada zaten elan realms ile ilgili bir topic var tek yapman gereken o topici açanin kim olduğuna bakmak ve pm atmak. Kaldıki ana sayfada yazmasa bile biraz araştirarak elan realms yetkililerinin kimler olduğunu öğrenebilirsin işte bu yüzden açtiğin topic için seni hede hödö ilan ediyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...