dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şu şiko kız için bayağı bi olay döndü sözlükte. Bende bişeyler yazdım kız daha sonra kendisi hakkında kötü şeyler yazan herkese vasat yazar dedi =) Açıklama yapmış, çok alınmış kızcağız aileside çok üzülmüş inşallah onun yağları altında ölürmüşüz falan filan.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tesbih said: Kesin paticikte de moda olacak her iddaasına varım. Birisi çıkıp plankingcileri trolledim diye planking yaptığı bir resmini koyacak albüme sonra infinite loop şeklinde bütün albüm planking dolucak. hiç sanmam
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mokoko said: mal aktivitesi lisede zati maltepe anadolu lisesi ehi ehi ehi tamam ben bir köşede ölürüm kasmayın siz
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dusuncelihayvan said: şu şiko kız için bayağı bi olay döndü sözlükte. Bende bişeyler yazdım kız daha sonra kendisi hakkında kötü şeyler yazan herkese vasat yazar dedi =) Açıklama yapmış, çok alınmış kızcağız aileside çok üzülmüş inşallah onun yağları altında ölürmüşüz falan filan. başlığı bulursanız koysanıza.. eğleniriz
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hem şişko hem planking yapıyo. bi de çıkıp ona edilen laflara kızıyo. GZ
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu da seneye gidecğeim okuldan manzara
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ek%C5%9Fi%20s%C3%B6zl%C3%BCk%20pankart%C4%B1n%C4%B1n%20%C3%B6n%C3%BCnde%20planking%20yapan%20k%C4%B1z
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Lan bunu yaparken ölenler bile var.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 zombie salgını olursa işe yarayabilir. ölü gibi yat. planking felsefesi demiş yahu.. şişkoluk felsefesi gibi bişiymiş acaba bu? bir de şişkoyum ama kendimle barışığım, hayat doluyum diyenleri anlamıyorum ben. ulan hayat dolu adam sağlığına dikkat eder. kalpten gebermek için çaba harcayıp pizza arası big king xxl yanına light cola hüpürdetmez. bi kere doğal şeker alır. light ne ya.. hem şişko hem gay misiniz? kendi ile barışık adam da "aa şişko" diyenlere kızmaz.. şu iyimiş isaac asimov reisimizi hakli cikartan hareket. direkt boyle bir yargida bulunmamis olmasina karsin; gercekten bilimle akilla ciddiyetle ilgilinen insanlari ayri bir adaya, teknolojik imkanlarimiz gelissin baska bir gezegene gondereceksin, her alanda yardirip agzina sicacaklar dunyanin, galaksinin, boylelerinin. vakif serisinde bana en yuksek hazzi veren fikir buydu, ve evet gerceklesmesini de istiyorum boyle bir durumun. (teknolojiye ve bilime yatirim yapan ulkelerin durumlar ortada nitekim) bunlarin genleri insanliga zarar ziyani, planking yaparken balkondan dusup olenler var. sen ne diyorsun ? (make the world go away, 24.05.2011 05:34)
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a-MhaSreAhc&feature=player_embedded
throine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/FCjRw.jpg AHAAHASAHSAUHSUAHSASASDADDFSFG bu arada o kız said: "merhaba, keşke herkes o kiloları ile dalga geçtikleri kadın kadar hayata tutku ile bağlı ve özgüveni olan kişiler olsa idi!keşke yorum yazanlar izleyici olmaktan ziyade izlenen olmayı hayatta ilke seçip koyun misali yaşamasalar ve tepkilerini verebilselerdi.klavye kralı değil hayatlarının kralı olabilselerdi!patetik düşünceli sapkın fikirli tüm insanların üzerinden yağlarım tonlarca geçsin yağlarımın altında kalsınlar!in şal lah...planking felsefesini bile anlamaktan özürlü beyinlere o hareketi yiyorsa bi tarafın gel sende yap demek istiyorum!ekşisözlük ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum her ne kadar anlamasalarda o anki eylemimi anlayabilecek türkiye'de tek onlar olacağının güvencesi ile ben oradaydım!yazılan yorumlar ailemi üzdü!beni de üzdü ailemi üzdüğü için.yaptığım hiçbirşeyden dolayı ailem zarar görsün istemem ama bende buyum işte! konunun bir ekstrem spordan bir aktivasyondan bir performanstan ne farkı var! tek farkı orada yatan kadının 90-60-90 olmaması! o ölçülerde bir kadın yatsa orada eminim patetik sapkın düşünceli bir çok yazarımsı yaratık klavyesine dokunurken başka taraflarının güdüleri ile methiyeler yazardı!bu yorumumu umarım yazarsınız sayfanızda!hayatı anlamak yerine fiziksel meta olarak insanları görmekten öteye gidememiş beyinlere bir nebze soğuk su etkisi yaratır!ailemi çok üzdünüz dilerim o fil-balina-sapkın düşünce yazanların hepsine duam şu ki hayatınızdaki tüm kadınlar katmer katmer yağ olsun o yağlarda boğulun inşallah!"
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bir kere kadın ince olsaydı takdir ederdiniz savunması çok saçma
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ABİ HAHA YUKARDAKİ YAZI TAM ŞİŞKO ÖZGÜVENİ İŞTE
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 paticik yüzünden şişmanlardan nefret ettim lan, bu kadar da kişiliksizim. acaba 60 kilo olduğumdan mı? şişman olsam kendime özgüvenim olurdu dimi dııııııııııııııııııııııııt
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İnsanlar şişman olabilir ama şişmanlığın savunulacak bir tarafı yok. İt gibi yemişsin yemeği işte belli, bi de üstüne gelip şişko edebiyatı yapıyosun onu yazana kadar iki spor yap göze hitap et.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 insanların sağlıklı kalmasını amaçlayıp insanları bu yönde yönlendirmeye çalışıyoruz. sfsdfsdfs
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şişko kızların tamamı aniden ölse, bariz bi şekilde refah seviyesi artar dünyanın lan.
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paticik erkeklerinin %80'i brad pittin fight clubdaki vücuduna sahip
throine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 israel kamakiwiwoole, rahşan gülşan gibi tipler değilseniz kilolu olmayın. eheh
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paticik fight club sağolsun adonis kaslıyız.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yorumundan anladıgım kadarıyla şişko kız baya bitik bi tip. atlar yakında bi yerlerden.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "ekşideki kız" said: planking felsefesini bile anlamaktan özürlü beyinlere o hareketi yiyorsa bi tarafın gel sende yap demek istiyorum! abi şu kızın bahsettiği planking felsefesi nedir biri anlatsın ya rica ediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 akıp giden hayata karşı ölü gibi dingin durmayı amaçlayan bir felsefe. gün hayata karşı ama günlük hayat içinde. isyankar ve sakinliğin tek bedende vücut bulması (2beden olunca şişko oluyorsun işte) oldu mu?
Öne çıkan mesajlar