prondir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 said: Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne bağlı Kapıkargın Köyü’nün motosiklet tutkusu nedeniyle ‘Tek teker imam’ lakabıyla tanınan imamı 24 yaşındaki Tarık Balkı, köylülerin ve müftülüğün, "Cemaat arkanda namaza durmaz" diyerek, tehdit ve baskıda bulunduğunu ileri sürüp, görevinden istifa etti. Balkı, "Benim değil, bu kişilerin yaptıkları dinen vacip değil" dedi. kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17891793.asp?gid=381 imam bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 n'alaka la motor la imamlık? cahil koylüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çok güzel bir özeti olmuş ülkenin içinde bulunduğu durumun:) adamların her şeye kalıplaşmış bakış açıları var, imamsan şöyle fiks bir şekle girmelisin. "yoksa senin verdiğin din patates dinidir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 The imam filmi mi bu ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hahah süper imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kenan sofuoğlu kavuğu takıp osmanlı bayrağı açınca zevkten dört köşe olmayı da biliyodur aynı cemaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 motoruna falan lafım yokta, o direğe yan tırmanması olmamış liseli velet gibi, belli bi ağırlığı olmalı lan ahaliye imamlık/babalık yapacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kesin camiye de direklere tutnarak gidiyodur, ağ atarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yalnız adamın motoru hakikaten köyde sırıtan aşırı gürültülü motorlardan gibi duruyor. tamam köylü beni çekemedi çok bağnazlar diyosun da, sen de azıcık onlara uysan ne olur. ufak motor al, kumaş pantolon giy. imam da hiç esnetmemiş kendini sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 crazy imam beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 goldbären said: yalnız adamın motoru hakikaten köyde sırıtan aşırı gürültülü motorlardan gibi duruyor. tamam köylü beni çekemedi çok bağnazlar diyosun da, sen de azıcık onlara uysan ne olur. ufak motor al, kumaş pantolon giy. imam da hiç esnetmemiş kendini sanırım. Adam imam olmuş daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 goldbären said: yalnız adamın motoru hakikaten köyde sırıtan aşırı gürültülü motorlardan gibi duruyor. tamam köylü beni çekemedi çok bağnazlar diyosun da, sen de azıcık onlara uysan ne olur. ufak motor al, kumaş pantolon giy. imam da hiç esnetmemiş kendini sanırım. gogo mahalle (köy) baskısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o da doğru lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dün pkk sempatizanı olmuştum bugün de mahalle baskıcısı olduk, inşallah pati, maşallah iki üç mesaj yukarıları okumaya üşenmeyeydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "Tatar Ramazan" said: o direğe yan tırmanması olmamış liseli velet gibi o yine en iyilerinden sanırım http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/410/Motosiklet%20tutkunu%20imam%20istifa%20etti/D271246440.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/410/Motosiklet%20tutkunu%20imam%20istifa%20etti/D27124639.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gold, 2 gün yalnız bıraktım ne haltlar yemişsin. kınıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 goldbären said: çok güzel bir özeti olmuş ülkenin içinde bulunduğu durumun:) adamların her şeye kalıplaşmış bakış açıları var, imamsan şöyle fiks bir şekle girmelisin. "yoksa senin verdiğin din patates dinidir." ne haltlar yemişim lan millet yanlış anlayıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 onu bunu bilmem ben. şu hareketlere bak. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hakkat crazymiş kırmızı atmış önlere ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şu ikinci fotoğraf çok acayipmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 köyümüze imam aranıyor: sakallı ve güleryüzlü. bildiğimiz imam tipine yakın. ama yeri geldiğinde sinirli yüzünü ortaya çıkartabilen. BU NE! BU FOTO DA NE BÖYLE BE!! NE LA BU! astronot da nesi be! uzaya mı gidicen! bunu da kovun bu da olmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 örümcek imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/e87/3d8/5fe/0e6/ad9/f0f/75f/769/561/925/fa_450xNULL.jpg abi şu foto inanılmo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şahsen artık gülemiyorum bile müslüman haberlerine, bıkkınlık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar