Roanoke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 3 kere üst üste yanlıs hmm wooho[signature][hline]Roanoke
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Ra_tyillustrious, 15 Eylül 2004 08:46 tarihinde demiş ki: 1) Ben paticikte hiç fake nick kullanmadim. Kullanip kullanmadiğimi yöneticilerede sorabilirsin. 3 accountum var üçüde fake değildir 2) Boyum 1.80 kg 80 bir deri bir kemik değilim xheanayıda biliorsun zaten. Ha diorsanki "sen delikanli adam değilsin burda piskopat ayaklarina yatma" [email protected] msn ine gel . 3) Ben senin gibi 40 milyona tanimadiğim adama gm lik satmiyorum. Nebuladaki player arkadaşlarima gelin lan seer olun demiyorum.Ben daha hiç bir arkadaşima ben shard açtim gelin demedim. Sizin gibi boş boğazlar olmasaydi kimse bilmezdi shard açtiğimi. 4) Bu konudada adam eğer fake se yani değilse zaten bişey demiyorum ama fake sede karışırım çünki insanlari salak zannedip kandirmaya çalişanlari hiç sevmem. 5) Senin yazdiğin tutoriali kendi siteme koydum ama altina Ra mi yazdim? Onu bana daha evel başka soranlarda oldu cevabim aynen şuydu " Hak edenin altina ismini koyarim " . 1- Sen daha hayatinda Counselor'luk gormemisken ben sunucu acmistim, Apprentice halini hatirliyorum, Sphere Scripting'i babanin karninda ogrenmis olman enteresan. 2- MSN'imde senin gibi insanlarin olmasini acikcasi pek istemem ancak ozel yolu ile eger bana telefonunu ulastirirsan bi sekilde bi yerde gorusebiliriz(!) ya da ben Xheana'yi arar konusurum. 3- Ben bugune kadar kimseye Gm'lik falan satmadim, Nebula'daki player arkadaslarimada gelin lan seer olun demedim, ha basvurular disinda eski arkadaslarimi Staff'a aldigim dogrudur, bunun nedeni Quaxis'i guvendigim insanlara emanet edebilmemdir -ayni sekilde attiklarimda oldu- ki suanda o eski arkadaslarimdan sadece Earth staff'ta mevcuttur. Ben kimseye shard actim demedim cunku Quaxis ben yokkende vardi, ben gittikten sonra olacak, eger Ownerlik derdim olsaydi imzama senin gibi sunucumun adini adresini yazardim(!) Kimseye reklam olma gibi bir ihtiyacim yok, ben bu forumlarda UO Emulatorlerine insanlara yardimci olmaya girerim, bugune kadar hic bir thread'dede ben Quaxis'de suyum buyum demedim, dedigimi goren varsa da thread'i copy paste etsin bana. 4- Kimse anasinin karnindan scripter olarak cikmiyor, fake accountla mesaj yazmasi onu ilgilendirir -ki adam fake mi belli degil gunahini alma- eger adam bundan rahatsizlik duymuyorsa kendini ezilmis hissetmiyorsa bu seni neden ilgilendiriyor ki? 5- Evet altina Ra yazmadin ama Dmx yazan kisimlari zevk ile Ra yaptin, ayriyetten madem haketmiyorum, benim kendi bilgimle yazdigim tutorial'i kendin yazmis gibi oraya koymanin anlami ne bana acikla? Beni ornek al ama benim yaptiklarimi calma, Quaxis 1 scriptlerine sahipte olabilirsin, Ultima Developers'a benim scriptinge ilk basladigim zamanki item scriptlerini staffchat scriptlerini koymussunuz Kronosla, bayagi bi gulmustum zamaninda ama konusmadim. Maksat rezilliginizi kendiniz gorun. Son olarakta: sen Quaxis'ten banlanana kadar bana yalakalik yapan, bir makine kiralayip iki tane script komutu ogrendikten sonra server acip kral olan bir adamsin daha fazla yorumum yok.. Herkez nerden geldigini, kim oldugunu, ve ne olacagini bilmeli. Geldigimiz yerleri, geldigimiz yollari unutmamali! Cep telefonunu PM'den bekliyorum, forumlarda daha fazla rezaletini aciklamak istemem o yuzden yani.. Butun paticik ailesine selamlarimi sunarim, Peace.[signature][hline]-Makaveli- [Bu mesaj Dmx tarafından 15 Eylül 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bak güzelim iyi içini boşalt bişey dememde gelip burda yalan konuşursan bozuşuruz hakaretde edebilirsin ama bak yalan söyleme yalan söyleyeni sevmem çünki ben yalan söylemem - ben 99 yılının eylül ayında counselor olarak anets legendda(uo.anet.net.tr) göreve başladım kasım ayındada game masterdım. Sen o dönemlerde nebulada at koşturmak dışında başka birşeyle ilgileniyorsan lütfen söyle ha gm lik yapıp yapmadığımıda öğrenmek istiyorsan avatarlandin eski owneri nico ya ulaşabilir yada o dönemki gm lerden mobidik ide taniorsan sorabilirsin Xheana yada sorarsan dediklerimi aynen söyliycektir. - Parayla staff almadım diorsun savageden 40 milyonu gözümün önünde aldın. Xheana da gelirse canli şahitidir söyler. Gerisini yüzüne söyliycem burda daha fazla uzamasına gerek yok.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Guzelim falan ne ayak? Bu samimiyet nereden geliyor anlayamadim ayriyetten Savage'den (a.k.a Gokcer) 40 milyon aldigim dogru, bu Savage dedigin kisi benim kac yillik arkadasim biliyormusun? Ya da ben Savage'i buraya getirir aciklama yazdirtirsam buralara girebilecek suratin kalir mi? Delikanlilik yapmak kolay, telefon numaran halen gelmemis pm'ime bekliyorum guzelim.[signature][hline]-Makaveli-
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Nebula Scripting Certificate: - 15 Saat scriptin temelleri - 15 Saat Ocak Nebula scriptlerinin incelenmesi - 20 Saat RC4 Serisinin uygulamaları Toplam 50 Saat eğitim sadece 100 milyon... Böyle bir şey yapsak acaba katılan olur mu ? :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
ender Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 3-5 saatte de nası char editleyip satıldığını öğretirsen köşe olursun.
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Belki de bu sertifika işini ailenden birisine önermeliyim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 *no comment*[signature][hline]-Makaveli-
ender Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Evet bizimkilerin sorun yaşadığı tek nokta satmak yoksa babam filan güzel editler,görmen lazım editlenmiş halini.
Öne çıkan mesajlar