DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Beyler SC2 oynarken arkaplanda çalan gaz verici şarkılar lazım. Dinlediğiniz şarkıların playlistini paylaşabilir misiniz?
Huzeyfe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mehter marşları güzel oluyor ya. :D Marşların toplam uzunluğu 55 dakika falan. Arada öyle oynuyorum oyunu.:D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bomba bir liste veriyorum; machine head-Beautiful Mourning Children of bodom - Are You Dead Yet Coldplay - Viva La Vida Anathema - Judgement Drowning Pool+Rob zombie - The Man Without Fear Eminem-Not-Afraid-Dirty inna-sun is up lady gaga- pokerface inna-amazing Britney spears-Till The world ends Inflames- Dead end Moonspell - Alma Mater Nightwish-10th Man Down Rihanna-Only-Girl jenniferlopez+pitbull-on the floor Kurban - Yalan Dostum Demir Demirkan-hayat nedir demir demirkan-köle kral
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bende mehter marşı dinliyorum ve sc müzikleri de iyi gidiyor SC Playlist'im http://grooveshark.com/playlist/Starcraft+2/41214658?utm_campaign=grooveshark-app&utm_medium=email&utm_source=share&utm_content=call-to-action
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sZ7sMw-Ol7w loopa alıp akıyorum
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sFEinFoztk4
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 TD)Pentagram said: Bomba bir liste veriyorum; machine head-Beautiful Mourning Children of bodom - Are You Dead Yet Coldplay - Viva La Vida Anathema - Judgement Drowning Pool+Rob zombie - The Man Without Fear Eminem-Not-Afraid-Dirty inna-sun is up lady gaga- pokerface inna-amazing Britney spears-Till The world ends Inflames- Dead end Moonspell - Alma Mater Nightwish-10th Man Down Rihanna-Only-Girl jenniferlopez+pitbull-on the floor Kurban - Yalan Dostum Demir Demirkan-hayat nedir demir demirkan-köle kral oha yanlız pent, nasıl karışık bir listedir bu :P
Tempest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Biyerden kopyala/yapıstır yapmıstır o da Ümit Besen dinler hep.
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bu lay loy loy geniş ailedede çalıyordu bi ara.
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xUH_oxj4zw4 bursatin listede var ama olsun, bilmeyen kalmasin.
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 he birde kemençe beni deli gaza getiriyor oynarken :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Vendy said: TD)Pentagram said: Bomba bir liste veriyorum; machine head-Beautiful Mourning Children of bodom - Are You Dead Yet Coldplay - Viva La Vida Anathema - Judgement Drowning Pool+Rob zombie - The Man Without Fear Eminem-Not-Afraid-Dirty inna-sun is up lady gaga- pokerface inna-amazing Britney spears-Till The world ends Inflames- Dead end Moonspell - Alma Mater Nightwish-10th Man Down Rihanna-Only-Girl jenniferlopez+pitbull-on the floor Kurban - Yalan Dostum Demir Demirkan-hayat nedir demir demirkan-köle kral oha yanlız pent, nasıl karışık bir listedir bu :P hahah abi bayılırım ben ya böle şarkılara.tam gaz şarkılar hep. böle parçalarla oynadıgımda yeniyorum :p
numenan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1-Nit Grit: Prituri Se Planinata 2-Nit Grit: Let me die 3-Iggy Pop: The Passenger 3-Stooges: I Wanna Be your dog 4-Sean Tyas: Heart to heart 5-Transformers: Arrival to earth 6-Transformers: Scorponok 7-Prodigy: Breathe 8-Prodigy: Invaders Must Die 9-Prodigy: Vodoo People 10-Prodigy: Spitfire 11-Hans Zimmer(Dark Knight): I'm not a hero 12- Hans Zimmer: Like a dog chasing cars 13-Megadeth: Duke Nukem theme 14-Hans Zimmer: Budged meeting 15- Daft Punk: Tron legacy soundtrack(track 1) 16-Rammstesin: Wo bist du 17-Distrubed-Down with the sickness 18-Drowning pool: bodies 19-Tiesto: He's a pirate 20-Hans Zimmer-Dream is collapsing 21- ASOT ep 500 (Alex M.O.R.P.H) grooveshark'tan dinliyorum,sc2 için oluşturduğum bir klasör aklıma şarkı geldikçe ekliyorum severek dinlediğim şarkılardır.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 TD)Pentagram said: hahah abi bayılırım ben ya böle şarkılara.tam gaz şarkılar hep. böle parçalarla oynadıgımda yeniyorum :p benle oynarken de böyle şarkılar dinlesene
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 haha oyun müziklerini bile açsam senden 2 win alıyorum,bunları açarsam combat bile alamazsın.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 numenan said: 1-Nit Grit: Prituri Se Planinata 2-Nit Grit: Let me die 3-Iggy Pop: The Passenger 3-Stooges: I Wanna Be your dog 4-Sean Tyas: Heart to heart 5-Transformers: Arrival to earth 6-Transformers: Scorponok 7-Prodigy: Breathe 8-Prodigy: Invaders Must Die 9-Prodigy: Vodoo People 10-Prodigy: Spitfire 11-Hans Zimmer(Dark Knight): I'm not a hero 12- Hans Zimmer: Like a dog chasing cars 13-Megadeth: Duke Nukem theme 14-Hans Zimmer: Budged meeting 15- Daft Punk: Tron legacy soundtrack(track 1) 16-Rammstesin: Wo bist du 17-Distrubed-Down with the sickness 18-Drowning pool: bodies 19-Tiesto: He's a pirate 20-Hans Zimmer-Dream is collapsing 21- ASOT ep 500 (Alex M.O.R.P.H) grooveshark'tan dinliyorum,sc2 için oluşturduğum bir klasör aklıma şarkı geldikçe ekliyorum severek dinlediğim şarkılardır. yuh bana grooveshark'ı yeni keşfettim on numara siteymiş asdfg
numenan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Penisilin aşısı ve menemen'den sonra en büyük icat ya grooveshark asdasdasd :D
Öne çıkan mesajlar