luthendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 patchten sonra WAR ı tekrar deniyim dedim az önce silip tekrar yükledim patcher-goa.prod.sig diye bi patch erroruyle karşılaştım.Us client i için fln bi zip file buldum eu için olanı war mı yada bu sorunun çözümünü bilen bazı forumlarda maintaince yüzünden serverlar downsa çalışmayabilir fln yazılmış server maintaince da mı şu anda bilgisi olan yardımcı olabilicek war mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 forumu okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luthendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 benim sorunum sanırım biraz daha farklıymış 64 bit win7 de WAR oynamayı başarabilen war mı son 1 saatir EA supportta adamla konuşmaktan baygınlık geçiricem genelde 64 bit userlarda problem olduğunu söyledi.Patch probleminin dışında bende login screen in çıkmaması gibi bi sorunda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 win 7, 64 bitle oynuyorum gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aynen ben de win7 x64 enterprise kullanıyorum ve war oynuyorum gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar