Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Finals 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nowitzki efsane oldu lan, hani boynuz kulağı geçti, baya baya avrupalı oyuncuların en iyisi gibi birşey oldu şu durumda.

Oyuncular için falan zaten malum da her açıdan çok anlamlı şampiyonlukları aslında. Son iki senenin şampiyonunu süpürüp de gelmek, phil jacksona o şekilde bir veda ettirtmek, geleceğin hanedanı diye lanse edilen okcyi geçmek, üstüne boston big threesi gibi falan değil direk lebron-wade-boshlu playstationda cheat açıp yaratılabilecek takımı yenerek şampiyon olmak.

Yalnız bir istirhamım var seneye Nash'i de alıp tekrar şampiyon olsunlar sfsffs.
Mesaj tarihi:
Bu arada, forumdan mithat nick li arkadaşın söylediğinin tersi oldu. O, nba den bir allstar gitse, her hangi bir takımı şampiyon yapabilir gibi bir şey diyordu, ama bir avrupalı dallas ı şampiyon yaptı. Bu arada, var mı daha önce bu kadarını yapan avrupalı, benim aklıma gelmiyor?
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Wade iyi adamdır.

Kidd çok severim, üstteki post tan sonra bakayım dedim ne demiş, hiç de duygusal değilmiş :)

wade iyi adam çevresi kötüleşti yoksa dirk'le dalga geçicek adam değil wade
Mesaj tarihi:
Miami'yi destekliyordum, ama herşey bittikten sonra bir kaç Dallas'lı için sevindim açıkçası. En çok da Peja için.

Küçükken Sacramento'ya çok üzülmüştüm, o yaşta ve o zamanki imkanlarla ciddi şekilde NBA takip etmem mümkün değildi, ama Lakers serisini izlerken Kings'e sempati duymuştum. (Aynı tayfadan Bibby'nin Miami'de olması da ayrı bi mevzu)

Lebron'la Wade'de moral bozmasın, seneye daha çok çalışıp kazanırlar. Güveniyorum ben onlara.

Bitirmeden bir şeye daha değineyim; Lakers sempatizanlarında bir bayram havası gözlemliyorum genel olarak. Kendilerini süpüren takımın şampiyonluğunu bu kadar coşkulu karşılamalarına şunu diyebiliyorum;

http://oi56.tinypic.com/2aamx41.jpg
Mesaj tarihi:
yenildikleri takımın sampiyon olması lakers icin iyi bence. "demek ki yensek sampiyon olacaktık, neyse sampiyona yenildik" seklinde teselli bulabilirler.

ama lebron ve wade'in bulacagı tek teselli bir bardak soguk su ve selpak.
Mesaj tarihi:
valla dallas fanı değilim ama kidd'i inanılmaz severim. nowitzki'yide severim tabiki. sonuçta lebron gibi ağlak değil. çıkıo oynuo oyununu. dirk'e saygım inanılmaz arttık. lakers taraftarı olarak sırf bizi supurdu diye miami'yi desteklemicem tabikide. sonucta dogma buyume los angeles'lı değilim. kinim yok dallas'a. hatta helal olsun bu seneki şampiyonluğun en buyuk adayı lakers'ı supurduler. bizimkilerde adam gibi veteran toplasınlar biraz takımada seneye yine kafaya oynayalım.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

benim tepkim moderatöre. ilk geldiği zaman cok severdim lebronu. forması bile var nba storedan aldım. ama sonraki hareketleri tripleri falan resmen nefret ettirdi adamdan. ha bide buraya koyduklarımdan 1 2 tanesi benim fikrime uyuyo. geri kalanını tamamen internet geyiklerini herkes gorsun diye koydum.

ha ayrıca masq la fanıyım evet ama hiç ezilme korkum yok. lebrondanda boshtanda cacık olmaz. miami'de oynarsa yine wade oynar. şampiyon falan olabilirler tabi ama ben hala diormki lebron kariyerinde şampiyon olamaz

1 sene önce demişim. hala arkasındayım.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Hadi git de götünle dalga geç şimdi

http://www.youtube.com/watch?v=rb1a0DTJDZQ

Bu videoyu oynatip sonra lebrona "in your face" demek isterdim nowitzki yuzugunu takarken ama cem yilmazin standup`inda dedigi gibi lebron beni parmagimdan tutarak yirtardi sanirim :D

Ama bu benim burdan KoydukMU dememe engel degil tabi =)
Mesaj tarihi:
Seneye Dwight Howard projeleri gerçekleşmedikçe Lakers yine bu senekinden daha yukarı çıkamaz, hele bynum odom falan o halde bitirmişken, hele de phil jackson gitmişken.
Mesaj tarihi:
toggie said:

niye olamasın lan. memo bile oldu. hido kıyısından dondu. lebron mu olamayacak?

ilerleyen yıllarda şampiyonluk için lebron iyi bi takımın 6. oyuncusu olmayı kabul ederse şaşırmam
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=2y0Yu9aY9oM

http://www.youtube.com/watch?v=HD_RhqEn4qY

Özellikle Kidd'li olan duygu patlatması yaptı güzel hazırlamışlar.

( Video'lar bölümünüde koydum, izleyin, gözden kaçmasın diye buraya da ekleyim dedim ).
  • Yeni Oluştur...