Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Finals 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo adamlar şu anda dünyanın en haklı takımı. dirk de istese terk ederdi yüzük için ve onu istemeyecek bir tane takım yoktu nba'de. adam sabretti didindi çalıştı, cuban yüzünden takım şopar gibi görülürken bile dik durdu.

shortcut yok derken bunu kastediyordu adam ve bence de haklıydı. öyle gidiyim de bi yüzük aliyim hacı diye olmuyormuş bu işler. miami'ye normal bir gidiş olmadı onunki. baaane yüzük istiyorum baaane diye düşünüp alabileceği en kolay takımı seçti.
Mesaj tarihi:
peki lebronla final goren cavs napti lebronsuz? mac kazanamadi adamlar. en kotu olma rekoru fln kirdilar. demek ki lebrondan gerisi ligin en kotusuymus. dirkun takimi hicbir zaman ligin en kotu takimi degildi.
Mesaj tarihi:
Şu final serisinden sonra adamı hala savunuyor musun yani şaka falan değil? Lebron daha maç sonunda tebrik etmeyi bilmeyen bir adam. Zaten bundan sonra istersen 10 kere şampiyon olsun Wade'in takımında şampiyon olmuş olacak.

Bu arada Lakers'la uzaktan yakından bir alakam yok canım benim rahat ol. hakeem olajuwon zamanından beri Houston lıyım. Yani finale çıkan takıma göre takım tutup ağlamıyorum.
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

peki lebronla final goren cavs napti lebronsuz? mac kazanamadi adamlar. en kotu olma rekoru fln kirdilar. demek ki lebrondan gerisi ligin en kotusuymus. dirkun takimi hicbir zaman ligin en kotu takimi degildi.

bunu bilemeyiz çünkü böyle bir şey olmadı hiç.
  • Yeni Oluştur...