MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 arkadaşlar elimde bir tablo var. ve bu tablonun içindeki D sütununda farklı farklı stringler var. bu stringler belirli bir sıraya göre dizilsin istiyorum. atıyorum mesela "LAVENDER" "GRAY" olacak, grayler lavenderlerden sonra gelecek hep. mesela graylerden sonra gelecek şeyler de var. akşamdan beri çalışan bir sistem kuramadım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 vb ile yapman şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 malesef=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ActiveWorkbook.Worksheets("Sayfa1").Sort.SortFields.Clear ActiveWorkbook.Worksheets("Sayfa1").Sort.SortFields.Add Key:=Range("A1:A8"), _ SortOn:=xlSortOnValues, Order:=xlAscending, CustomOrder:="a,h,c,d,e,f", _ Burası string sıran DataOption:=xlSortNormal With ActiveWorkbook.Worksheets("Sayfa1").Sort .SetRange Range("A1:A8") Sıralayacağın alan .Header = xlGuess .MatchCase = False .Orientation = xlTopToBottom .SortMethod = xlPinYin .Apply End With makro kaydederek yaptım, gereksiz kod satırı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar