yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 orjinal askıdan çok sıkıldım nedense hem o kadar para verip hem de para verdiğim markanın ayaklı reklamı olmak istemiyorum sdfg ayaklı kamera markası reklamı olmaktan büyük haz alanlar var ukela bir şekilde oturup bu kimseleri eleştirmeyeceğim anlıyorum onları da amma velakin ben bir arayışa girdim ebay'de şöyle bişey buldu misal: http://kizkid.speedgabia.com/ebay/leatherdslr.jpg nasıl ama? seksi ve yakışıklı mı sizce de? fiyatı tuzlu geldi biraz ama 37$ :? bir de şunu buldum hoşuma gitti ama hipster olur çıkarım diye korkuyorum öyle bir havası var istemiyorum hipster olmak http://imgs.inkfrog.com/pix/sky9386/classic_strap.jpg benim bu aptal ve önemsiz derdim sizi elbet ilgilendirmiyor ama mutlaka fikrini vermek isteyen de çıkacaktır diye düşündüm:)o e:spoiler'a yabışık jpg linkleri gözükmemek için direniyor anlaşılan
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Orjinal askı her zamna daha iyidir be ?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kendi askini kendin yapabilirsin bence
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 orj.askı iyidir muhakkak da sıkıldım işte ben :D kendi askımı kendim yapmayı çok isterim ama etrafa bakıyorum da aklıma malzeme gelmiyor ki ilk spo'daki gibi bir askıyı yaptırabilir miyim ki terziye/kemerciye falan? :D
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bence kemerden kirma aski yaparsan baya sanatsal bisi olur, yada deri fln alip modifiye edebilirsin, 40 dolar fln bayiliyp getirtmek pahali olur bence :)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bende çok şık askı var, ama kamera yok.. o daha kötü bak
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 al dandirik bi kemer. istediğin uzunlukta kes. sonra ayakkabı bağcığı al 5-6 tane. kemere çuvaldızla sok onları. kameraya bağla mesela her 2 yana 3er tane bağcık düşecek şekilde. al sana askı
Öne çıkan mesajlar