RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 çok ilginç bazıları da çok hoş ve eğer gerçekten yaşanmışsa orada bulunmayı dilenilesi özler bunlar aynı makinist olup olmadığınıda mertak ediyorum Londra metrosundan bazı makinist anonsları: -"Sayın yolcularımız.. Gecikme için hepinizden özür diliyoruz. Biliyorum akşamın bu saatinde hepiniz bir an once evinize gitmek icin sabırsızlanıyorsunuz, tabi benim eski karimla evli diilseniz!... Öyle olsaydınız zaten şu anda evin tam ters istikametine giden Westbound trenine binmiş olurdunuz!..." -“Sayın yolcularımız.. Tren durduğu zaman duyduğunuz zil sesinin anlamı ‘kapılar az sonra açılacak’ demektir; ‘çantanızı kaptığınız gibi sağı solu iterek deli gibi kapılardan fırlayın’ diil!..." -"İkinci bölüme geçmeye çalışan uzun boylu kır saçlı bıyıklı ve gri pardesülü beyefendi, KAPILARDAN UZAK DURUN cümlesinde anlayamadığınız nokta nedir?.." -"Şu anda Baker Street e yaklaşıyoruz.. Gördüğünüz gibi Baker Street kapalı... Şunu önceden haber verseler iyi olmaz mıydı diycem ama, tabi biz adam diiliz ki, biz alt tarafı bir makinistiz, bizim ne haddimize önceden bilgi istemek..." -"Sayın yolcularımız, önce iyi haberi mi duymak istersiniz kötü haberi mi?.. İyi haber, dün benim doğum günümdü ve arkadaşlarım sürpriz bir parti hazırlamışlar, hayatımda hiç bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum... Kötü haber, Stratford-East Ham hattında bir sorun yaşadığımız için ne yazık ki gideceğiniz yere 3 saat gecikeceksiniz.." -“Bayanlar baylar, Victoria istasyonuna sahte bomba ihbarı yapıldığı için güvenlik nedeniyle 2-3 saat bir gecikme yaşayacağız... Ama şimdi bunlari boşverelim, haydi hep birlikte soyleyelim; “cause mayybeeeeeeeee..., you re gonna be the one that saves meeeeeeeeeeeee...." çok gerilerde kaldık biz, çoook!...[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gerçek olamaz bunlar.[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 eheheh iiymiş[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Zuahah güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 :D :D :D[hline]So write another ballad Mix it on a Wednesday Sell it on a Thursday It's a love song Do another interview Sign a bunch of lies Tell about celebrities that I despise And sign love songs We sing love songs So sincere So sincere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ho$ ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 makinistlerden biri biraz geyiq bi adam sanırım :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 metroyu bilmem ama iett otobüsünde olur biliyom yaşadım şöför kendi kendine anaonslar yapıyodu vaaz veriyodu ama süper eğlenceliydi inişler arkadan binişler önden (önden inenlerin arkasından başka şekilde bağırıyodu) insan bi binerken selam verir kendimize saygımız yok ...... falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 iett dedinizde sitesi çok güzel olmuş (: http://www.iett.gov.tr[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 vııııın düüt düüüt eihihiihiiik! vııııııııın Vııınnnn çok tatlı site yaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 "Ey Türk ulusunun x otobüsünün sayın yolcuları geriye doğru ilerleyelim" Türk Şöförü[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bu siteyi bizim devlet adamlarimi yaptirmis ? Helal olsun cidden cok guzel bir site disardan modern gostermisler.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ooooof of öle bi metromuz hiç olmıyacak gibi..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar