kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abartı olmayacak. bu sene takımım şu oyuncuyu alsa ne şahane olur lan diye düşündüğünüz adam kim ? ben niyeyse Jeremy Menez gelse derim ama çok para isterler sanki lan. Not: Messiyi bende istiyom şakacı çocuklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abarti olmicaksa ne anlami var lan, PUYOL BASGAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ezequiel Lavezzi. ama gelmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lan kalkıpta 20m üstü oyuncuyu getirmek zor zaten namık kemalin lafını söyletmeyin bana uçuk hayaller değil. hani olabilitesi olabilecek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Polyushka said: Ezequiel Lavezzi. ama gelmez tabi örnek mesela bu bir hayalle yaşıyor lavezzi dediğin adam 20m değerinde ve bütün büyük klüpler peşindeyken neden gelsin tr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 alex de souza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hazard olsa güzel olurdu ama çok paradır şimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 biz galatasaraylılar olarak takımda olmasından rahatsız olduğumuz futbolcuları saysak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dur onun için ayrı topic açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hulk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ne alaka. benim takımım barça. barça 20 m yi veremeyecekse bıraksın gitsin ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Stephen Ireland. Aston Villa'da ne yapacak adam, gelsin cimboma, parası neyse verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 maicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Polyushka said: ne alaka. benim takımım barça. barça 20 m yi veremeyecekse bıraksın gitsin ztn hohohohohohoho ya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 nileppezdel said: Stephen Ireland. buda makul örnektir arkadaşlar böyle olun ben barcayı tutuyorum kafaları yaşamayın türk takımlarından bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ayrıca lavezzi barcaya gitmez hala 3 4 yıllık kontratı var napolide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben türk değilim kardeş sdkljfjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 drogba gelsin istiyorum ben fenere. gerçi adı fenerle değil başka takımlarla geçiyor da, ceza sahası içinden şut çekme konusunda çok seviyorum adamı. arkası dönük olsun, başka yere bakıyor olsun mutlaka çerçeveyi tutturuyor. bizim altıpastan dışarı atan danalardan sonra çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 beşiktaş için, ömer erdoğan mats hummels antonio di natale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 toplasan 3 ü bi adam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fenere lisandro lopez'in gelmesini istiyodum portodayken nedense portodaki forvetlerin gelmesinş istiyorum o olmazsa falcao da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gökhan inler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 onur kıvrak ama imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gareth bale ve maiconu alabiliriz ama bu iki futbolcuyu isterim. hem bale çok genç yüksek bi potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar