beyaznoc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nasilsa herkes biliyo o yuzden uzatmiyacam main Beyaznoc Jedi : Aranel Dark jedi Enforcer Master saber Master enchance 4004 healer yaklasik bi 50 pearl yaklasik bi 50 Dmg crystal 40 civarida Color crystal tam ayrinti bilmiyorum ama droidlerin icinde saber resourcelar var jediyda +7 ranged +4 posture down def glove 16 posture def (down) belt 2 tane aakuan ring var 1 tane pvp saberi 10 fc yuksek dmg tam htrlamiyorum 1 tane pvp one hand saber 1 tane hunt icin yapilmis 2h saber bi tane 3rd gen hunt polearm bulunmakdatir hepsininicinde crystalleri vardir ayrica bi suru food da mevcuttur Main de +50 Droid experiment 33 asembly +24 custimisation suit var (herhalde +150 droid experiment i olan eclipse diil swg deki tek DE yim :P 3.2 milyon jedi xp birikmistir template degistirirseniz bayagi bi rahat edersiniz tekliflerimizni pm den atabilirsiniz mainde birakacagim crd oraninda fiyat degisicektir... kafamda su var 10 milyon main 10 milyonda ona gore teklif edin ayrica ekstradan crd istiyosaniz 1milyon - 5$ dan koyabilirim account icine tekliflerinizi pm den atarsaniz sevinirim tabi ilgilenen varsa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 vay vay.. bırakıyorsun sonunda sende.. kimseler kalmadi artık eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Güzel account alıcaklar kaçırmasın jedi kasıcam diye uraşanlar şuanki sistemde baya bi ağlıcaklar.Gavur ellere gitmesin :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 full combat destekli bi jedi herşeyini tam olarak yapana bile 5.5 ayda açılıcak ona göre düşünün. tabii bende ynalış anlamış olabilirim. kaynak:http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=532701[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Chain Reaction !![signature][hline]Arnaviscaa (Master of all - unguilded) Arnavisca (Dark Jedi -unguilded) Dacio (Master of buffer-unguilded) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Arnaviscaa, 11 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki: Chain Reaction !! Faaliyetlerimiz devam edicektir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ee beyler hangi oyunu istila ediyoruz simdi :P[signature][hline] [Bu mesaj beyaznoc tarafından 12 Eylül 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 wow?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hala şansın var?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Esco ve Sevimli surati mincikmincik edilecisi beyaz i esefle kiniyorum bizi buralarda birakip gittiler o guzelim acc ler vefasizlarin eline gececek :( Almayin lan beyaz in acc ini :P birakmayin ulaaaaaaaaan ;( Gerçi bende wow gelince birakicam oyunu ama ossun ben birakmadan birakmayin :P [Bu mesaj Dethatt tarafından 12 Eylül 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Demek sende satıyorsun beyaz ha? hadi bakalım daha kimler bırakacak?..[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Everquest2 bir çıksın, transit geçecem. O zamana kadar, quest jedilarini avlamaya devam! *Harıl harıl investigation kasar*[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 slm beyaz benı tanıdın mı bılmıyorum ama ıstemeden de yaptıysan cok yardımın dokundu hatta merchant ta ... neyse sen de en sonunda bırakıyosun ya bırakmasan arkhonen e cekıyodun nerdeyse :P bende sattım acc mı jedı knıght tım bende senı kadar olamasak bıle .. neyse kendıne ıı bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: beyaznoc, 12 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki: ee beyler hangi oyunu istila ediyoruz simdi :P EQ2 sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645832A http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645384A[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bencede abı ama wow a baslıyacam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bencede WoW[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sen burdamıydın revhas efendı :)) wow a baslayınca bana haber verırsınde aramzıda sorun olmaz:)) rip isleri felan :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Escobar, 12 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki: http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645832A http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645384A Aha sipariş veriyom, herkesten hızlı koşcam :D Aslında biraz daha para verip collector's edition alabilirim ya, tek kelimeyle süper.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: beyaznoc, 12 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki: ee beyler hangi oyunu istila ediyoruz simdi :P City of Heroes tabi ki!!!! Burdan alalım... :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 13 Eylül 2004 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şu pis reklamcının swg bölümüne yazmasını yasaklamak lazım :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gerek yok nasılsa taraftar toplayamıyor :) *!scores*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 euheuhuh süpersin cold[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 wow mu eq2 mi, eq2 grupla oynamak cok guzel , raidlerde cikan lootlar falan , saglam bi ekip yapabilirsek orda cok egleniriz :) wow hakkinda o kadar bilgim yok ama herkez cok guzel diyor, tek korkum adamlarin ilk mmorpg deniyimi ve ben denek maymunu olmaktan biktim, (bknz:OSI,SOE,Mystic) Bu EQ2 mi wow mu ,hic farketmez. cogunluk nereye ben oraya. Ne sagciyim ne solcu futbolcuyum futbolcu.[signature][hline]Madturk Eclipse RIP TOI Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: -coLdwind-, 13 Eylül 2004 22:09 tarihinde demiş ki: gerek yok nasılsa taraftar toplayamıyor :) *!scores* Ha haa! Her geçen gün sayımız artıyor merak etmeyin, misal, bu akşam SWG oynayan bir arkadaş daha katıldı aramıza. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar