Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaslar dun aksam izledim. Ingilteredeyim bir suredir sinemada bazen tam olarak cumlelerde bahsedilen ayrintilari anliyamiyorum ve filmde anliyamadigim ve merek ettigim bir kac sey var. Izlemis olan bir arakadas varmi? acikcasi tam bilmiyorum daha Turkiyede vizyona girdimi ama internetten filan indirmis ve izlemis bir arkadas varsa yardimci olabilirmi? [Bu mesaj Ravenloft tarafından 12 Eylül 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Galiba bilgisi olan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bencede bilgisi olan yoktur heralde...Ne biliim sinema dergisinde bile yoq :-P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Birkac hafta sonra gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben izledim.Sor bakalım. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ogrendim cevaplari... yinede sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben bugün seyrettim ve seyrettigim en rezil filmler listesinde ilk 10 a girmeyi basardi bu film...Internetten indirmistim gerci, sinemada seyretseydim parama yanardim ama yinede bosa gecirdigim 2 saatime yandin o derece rezil bi filmdi benim gözümde[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 $amalan amca cozuttu 6. his'ten sonra. bilmiyorum bu nasil olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 izledim filime bir korku filimmiş gibi başlıyorsun ama gerçekten de korkunç olduğunu geç anlıyorsun ağır bir filim sıkıcı gelebilir ama ben çok sevdim züper bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sokayim ben boyle filme. her filmin sonuna alisila gelmedik birsey koyanin gotu kalkiyo. gidin gorun nasil bir rezillik oldugunu anlayin. bazi filmler vardir, conceptini begendigin icin gidip gorursun, bazi village gibi filmler vardir, icine sicar olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar