tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Giden varmı? ben bugün fırsat sitesinden aldım, 5 aile gidicez , eşimin doğum gününde resimleri felan çok güzel görünüyordu, birde 5 aile gittiğinde konaklamada komple kapatıyormussun, hosuma gitti, birde çok ucuza aldım, varmı burdan gitmiş görmüş olan çift kişilik konaklama, kahvaltı ve akşam yemeği 170 TL yerine 85 tl ye aldım, çift kişi hem konaklıycam hem sabah kahvaltısı hem aksam yemeği çok iyi fiyat, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 85 TL ye anca ordaki otları yersiniz heralde : ) güzel yere ama gidin tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 börtü böcek çok olur ormanda, detan al yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yok yok sahıbı ile aradım konustum , banada fiyat saçma gelince merak ettim de gerçek yani olay , zaten bir aile işletiyor, http://www.kartepe-bizimev.com/ uyduruktan bı web siteleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 güzel mekanmış hem ucuzda kız götürmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://sehirmanya.com/ almak isteyen olursa hala 5 saat zamanınız var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bütün gün yapılacak aktivite var mı orda ya? ben yemek yiyip geçilecek bi yer sanıyordum oraları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 off siteyi açtım karşıma direk yemek sofrası çıktı aklıma İsmail'in yeri geldi aklıma.Karnım acıktı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 benim ve bir arkadasım 6 yasında çocukları var , yani evli ve çocuklu olarak anca böyle çocugunda kosup rahat rahat oynayacağı yerlere gitmek gerekiyor, fiyat çok uygun olduğu için hiç düşünmedik bile, internet de arastırdım genelde hep övmüşler, çok bi aktivite istemiyorum aksamında su kenarında rakı kavun beyaz peynır yapayım yeter aktıvıte bana çocukda kossun oynasın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 burası yemek yemelik değil ki sabah kahvaltı edicen aksama dogruda mangal yapıcan oturup orda yemek yemem ben ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sapanca iyidir ya. Bizim de ev var da bizimki tepede^^ Ne zaman gidiyorsunuz? Bu sene bizim bahçedeki çiçekler çok güzel açmıştı hepsi bir anda. Gidin bir an önce baharı kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bı tek kahvaltı yok canım özel el yapımı mantısından mangalda tavuk kofte vs var bi suru sey zaten sırf bızım grup kalacagı için ayarlanır o heralde orda, su resımde gayet gusel mangallık bir alan görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sesu said: Sapanca iyidir ya. Bizim de ev var da bizimki tepede^^ Ne zaman gidiyorsunuz? Bu sene bizim bahçedeki çiçekler çok güzel açmıştı hepsi bir anda. Gidin bir an önce baharı kaçırmayın derim. 25 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 E iyidir yine, alabalığı meşhurdur zaten kesin yiyin. Bir de şimdi gölü temizlemişler geçen gün arkadaşla konuşuyorduk. Aktivite çılgınlığı yapalım derseniz wakeboard yapılıyormuş sanırım artık. Bir de bir yerlerde paintball olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Lüks isterseniz de Richmond Spa var hahaha. Aa Bizim Ev olduğunu şimdi okudum lan. Biz burdan eve yemek alıyoruz hep.^^ Topic i çok harasladım gidiyorum artık dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sapanca degil ya, masukiye burası. kırkpınar diye bir yer var, oradaki mekana benzettim bu resimlerdekini ama degil herelde. masukiye'de dere kenarında guzel mekanlar var alabalık icin. simdi bu mevsim tam zamanıdır. wakeboard da golkaypark diye yeni acılan bir yerde yapılıyor. orası da sapanca degil. izmit'in icinde daha cok, masukiye civarında degil. sapanca golunde de yapılıyor olabilir artık tabi, haberim yok benim. son gittigimde hala yunuslar vardı ehuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 masukiye guzel yer masukiye, sapanca, bahcecik, alacuma hepsi guzel buralarin, firsat bulabilirseniz gidin alabaliginizi yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ha maşukiye ha sapanca abi, hepsi birbirinin dibinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oyle canim yakinlar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 resimler güzelmiş nede olsa karadenizin bir ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 evet 1 saat önce döndüm, kesinlikte tavsiye ediyorum ,ama özellikle 10 kişi felan giderseniz süper oluyor çunku otomatıkman tum odaları kapatmış oluyorsunuz böylece ev direk sizin oluyor, evın sahibi fatos hanım cok cana yakın bir insan çok ilgilendi normalde içki yoktu fakat 7 8 den sonra tek siz olacağınız için içebilirsiniz dedi, gitti aldık rakılar, ablada saolsun mezelerı hazırladı, normalde kendı kullandıkları buyuk mangalı yanımıza indirdi köfte,et tavuk hepsini kendimiz yaptık yedik, yalnız bir mantı getirdi özel yapım böyle mantı yemedim ben daha, mekana gelince yesıllık içinde muthis bir bahcesı var dere akıyor, hatta rakı ve biraları dereye koyduk buz gibi oldu, derenin yanında masalar var hamaklar var , kalıncak odalar çok güzel, yani kesinlikle arkadaş grubu olarak gidelecek bir yer, biz bir siteden fırsatla almıştık, aksam yemeği , sabah kahvaltısı ve 2 kişi 1 gece konaklama 85 tl verdik, orda ekstra et kofte aldık onun verdiklerinin dışında salata kavun vs. 250 daha ekstre verdik toplamda yani kisi 60 tl ye felan geldi bu olay. kahvaltıda da çok güzeldi. bu teniscide benim prensesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Maşukiye çok güzel bir yerdir. Sessizlik, huzur, yeşil,mavi hepsi bir arada:)) Havası da çok güzeldir. İstanbul' da yaşayanlar için güzel bir hafta sonu fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bu arada bizim gittimiz fırsat hala devam ediyor, gitmek isteyen alabilir. fırsat sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 biz buraya gitmek istiyoruz hala fırsat var mıdır acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 köylü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar